Weekend de parenting pentru proaspetii parinti

Începuturile sunt pline de entuziasm, dar și de teama de necunoscut. Este unul dintre motivele pentru care Weekend de parenting se adresează proaspeților părinți. Echipa Eu, părinte ghemotoc organizează în București, în perioada 17-18 martie, două seminarii, fiecare cu o temă de mare interes pentru cei care au copii cu vârsta până în 3 ani: În lumea emoțiilor și În lumea limitelor.

Primăvara aceasta, echipa Eu, părinte ghemotoc vă invită la cea de-a cincea ediție weekend de parenting. Ioana Agachi și Nicoleta Căpraru, psihoterapeuți centrați pe persoană, au o experiență de peste 8 ani în spate și mai mult de 50 ateliere de parenting realizate.

Seminariile sunt orientate spre lumea interioară a părinților, spre (auto)cunoaștere, (auto)înțelegere și (auto)acceptare. Acestea sunt ingredientele de bază pentru a dezvolta o relație emoțională sănătoasă cu ghemotocii lor și de a-și forma propriul stil de părinte.

Cum facem asta? Plecăm de la două premise/ provocări:

 1. Informația există peste tot: în cărți, în articole, în conferințe. Practica este cea care ne încurcă. Astfel, vom pune accentul pe ADAPTAREA informațiilor și pe MODALITĂȚILE DE APLICARE eficientă a lor.
 2. Dezvoltarea emoțională a copilului depinde și de propria noastră dezvoltare emoțională. Astfel, vom pune accentul pe INTROSPECȚIE – eu ce îi transmit la nivel emoțional celui mic, IDENTIFICAREA EMOȚIILOR copiilor, exersarea EMPATIEI cu scopul construirii unei relații unice, personalizate părinte-copil.

Seminariile  sunt organizate astfel:

Sâmbătă, 17 martie 2018, între orele 10.00-12.00 – În lumea emoțiilor. Înțelegerea și gestionarea crizelor emoționale. Despre cum se dezvoltă emoțiile, despre crizele de tantrum, despre criza “Nu”, despre agresivitate și anxietatea de separare.

Duminică, 18 martie 2018, între orele 10.00-12.00 – În lumea limitelor. Când și cum disciplinăm? Despre limite, între libertate și NU, despre disciplina ca insuflare de valori, despre tipuri de disciplină și despre stilul tău.

Locație: Puro & Bio, str Ion Câmpineanu nr. 20

 

Cui se adresează: Viitorilor și proaspeților părinți, care au copii cu vârsta de maxim 3 ani, pentru că:

 • Începuturile sunt pline de entuziasm, dar și de teama de necunoscut;
 • Poți fi confuz legat de atâtea teorii și tehnici de parenting și simți nevoia unor clarificări;
 •  Vrei să dezvolți o relație emoțională sănătoasă cu ghemotocul tău;
 •  Vrei să fii pregătit, să crești împreună cu cel mic.

Înscrierile se fac pe baza completării formularului de pe site, iar plata se face în avans (copiii au intrarea gratuită). Tarif participare: 100 lei/ persoană/ seminar

Părinții sunt așteptați alături de cei mici! Ghemotocii vor avea o zonă de joacă special amenajată pentru ei, cu activități special gândite pentru fiecare vârstă. Iar pentru că ne place să oferim părinților participanți la seminariile noastre o gamă cât mai variată de servicii, ne-am gândit să aducem alături de noi 3 afaceri românești, pornite tot de părinți grijulii, cu produse dedicate copiilor:

Amintirile frumoase vor fi fotografiate de către  Event Portrait.

Sponsori: Avene, Klorane Bebe, Aderma si Elancyl.

Informații suplimentare la oana@mamicaactiva.com, tel 0788076769

Eu, părinte ghemotoc așteaptă cu drag părinții la un weekend dedicat autocunoașterii, înțelegerii și autoacceptării!

www.euparinteghemotoc.ro

 

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Lansarea noilor modele SMART Fortwo si SMART Forfour

  Am tot zis ca ramanem fiecare cu ale lui, eu cu rochiile, el cu masinile. Dar pentru ca traim impreuna, […]

 • Analiza tranzactionala

  Analiza tranzactionala (AT) isi are radacinile in psihanaliza, dar nu este atat de infricosatoare precum suna. Fondatorul ei, Eric Berne […]

 • S-a deschis SocialXchange, magazinul fara bani

  Fără un loc de muncă și cu doi copii de vârstă școlară acasă, care cer de mâncare, tanti Lenuța a […]

 • Intai lumina mintii si pe urma focul aprins al patriotismului (2)

  “Rusine nu este pentru poporul care se stie deosebit sufleteste de popoarele glorioase si puternice, dar este rusine pentru poporul […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*