Vrei sa colaboram?

 Meseriadeparinte.ro este unul dintre cele mai importante bloguri de parenting din Romania.

Infiintat in 2010, contine articole pe teme de interes pentru parinti: incepand cu sarcina, nasterea si alaptarea, continuand cu cresterea si dezvoltarea copiilor in functie de varste, educatie, hobby, timp liber, retete, alimentatie si stil de viata sanatos.

Abordand subiecte din cele mai diverse domenii, pastrand un ton obiectiv si adresandu-se tuturor parintilor, indiferent de credinte, pareri sau alegeri personale, blogul ofera informatii de calitate, uneori in exclusivitate, reprezentand o sursa credibila pentru cititorii sai.

In 2016, 2017 si 2018 Meseria de parinte.ro a fost nominalizat in Top 10 cele mai importante bloguri de parenting din Romania, de catre Revista Biz in cadrul Social Media Summit.

In 2016, am fost nominalizata ca unul dintre cei mai influenti bloggeri de parenting din Europa. Nominalizarea a venit din partea Parole de Mamans, cea mai citita revista online pentru parinti, din Franta.

In aceasta calitate,  am participat la cel mai important eveniment din Europa dedicat parintilor ce activeaza in online: in noiembrie 2016, la Paris, a avut loc #eFluent5, evenimentul unde s-au intalnit peste 600 de bloggeri de parenting din Europa, USA si Asia.

De ce Meseriadeparinte.ro

Blogul Meseriadeparinte.ro este unul dintre cele mai interesante din Romania, depasind nivelul de jurnal personal intim pe care il regasim in majoritatea blogurilor din aceeasi nisa.

Cu toate acestea, blogul este scris intr-o maniera amuzanta si prietenoasa, iar asta ii face pe cititori sa se simta apropiati de autoare si de comunitatea construita in online.

Blogul Meseriadeparinte.ro reprezinta un partener de incredere pentru orice brand care doreste sa se promoveze in randul parintilor, atat prin campanii online dar si evenimente offline.

Atata timp cat valorile si viziunea brandului corespund cu cele ale blogului si ale mele, exista toate premizele unei colaborari de succes.

Parteneri

Printre partenerii care au ales sa colaboreze cu Meseria de parinte.ro se numara: Pescariu Sports&SpaPanasonicCanon,  Babyliss,  NiveaDanoninoAptamil,  AvonOlxBritish Council,  AutoklassPipera,  Orange,  Telekom,  BoironVeranda Mall,  Afi Palace,  Pepco,  JOHNSONS®,  CrockPot,  Orbit,  Christian Tour,  Smart,  PhilipsTediNutricia, etc.

Daca doresti mai multe informatii despre mine si despre blog, daca vrei sa afli cum putem colabora si care sunt bugetele necesare pentru proiectele pe care le derulez pentru parteneri, te rog sa-mi trimiti un email pe adresa ana @ meseria de parinte.ro.

Ca regula generala: colaborez doar pe baza de contract, emit factura si nu e de mirare ca, la fel ca orice alt antreprenor, am si eu cheltuieli pe care trebuie sa le acopar cumva. Din pacate nici furnizorul de hosting, nici contabila si nici macar Facebook-ul nu pot fi platiti cu pachete, cadouri sau recunostinta vesnica.

Poate te intereseaza si Pagina Despre mine sau Pagina Despre Blog.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Calculator Sarcina / Data Probabila A Nasterii

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB