Marius Nistor: “Este inacceptabil ce au spus ministrul muncii și purtătorul de cuvânt al Guvernului”

Ministrul Muncii, Marius Budăi a declarat sâmbătă că „nu tratăm Educația ca la piață, mai pune tu, mai dau eu și vedem unde am ajuns” și că „dacă am majora salariile în Educație, se pune în pericol atragerea fondurilor din PNRR”.

Iată ce a răspuns Marian Nistor: “Aș vrea să îi transmit domnului de la Ministerul Muncii, domnului care are o problemă legată de educație: cum ai tupeu să declari, atunci când ai peste 200.000 de salariați din învățământ în grevă, că noi nu suntem la piață, mai dă, mai ia? Ați ajuns să transformați soarta zeci de mii de oameni, a sute de mii de oameni în vățământul preuniversitar în buget de negociere? Cine se târguiește acolo la taraba Guvernului? Este inacceptabil ce au spus ministrul muncii și purtătorul de cuvânt al Guvernului și ar trebui să-și ia frumos pixurile alea, dintre pixurile aruncate în fața Guvernului, să-și scrie demisia. Și unul și altul, este o lipsă totală de respect”.

Comenteaza cu contul de FB

2 thoughts on “Marius Nistor: “Este inacceptabil ce au spus ministrul muncii și purtătorul de cuvânt al Guvernului”

  1. Este socant sa auzim ce spune acest ministru despre Educatie si arata ca chestiunile acestea trebuie luate foarte in serios. Salariile profesorilor trebuie marite si suntem cu totii responsabili de educatia tinerilor si de viitorul lor. Ministrul Muncii ar trebui sa fie deosebit de hotarat sa asigure acest lucru si sa nu mearga pe calea scurta.

  2. Salariile profesorilor trebuie marite si suntem cu totii responsabili de educatia tinerilor si de viitorul lor. Ministrul Muncii ar trebui sa fie deosebit de hotarat sa asigure acest lucru si sa nu mearga pe calea scurta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *