Despre blog

Cand iti cumperi o masina de spalat primesti instructiuni in 14 limbi straine. Cand ti se naste copilul ce primesti? Nimic!

Despre blog

 Meseriadeparinte.ro este unul dintre cele mai importante bloguri de parenting din Romania.

Infiintat in 2010 de Ana Maria Mitrus, contine articole pe teme de interes pentru parinti: incepand cu sarcina, nasterea si alaptarea, continuand cu cresterea si dezvoltarea copiilor in functie de varste, educatie, hobby, timp liber, retete, alimentatie si stil de viata sanatos.

In 2016 si 2017 a fost nominalizat in Top 10 cele mai importante bloguri de parenting din Romania, de catre Revista Biz in cadrul Social Media Summit.

 Despre autoare

In 2016, Ana Maria Mitrus, a fost nominalizata ca unul dintre cei mai influenti bloggeri de parenting din Europa. Nominalizarea a venit din partea Parole de Mamans, cea mai citita revista online pentru parinti, din Franta. In aceasta calitate,  Ana a fost invitata sa participe la cel mai important eveniment din Europa dedicat parintilor ce activeaza in online: in noiembrie 2016, la Paris, a avut loc #eFluent5, evenimentul unde s-au intalnit peste 600 de bloggeri de parenting din Europa, USA si Asia.

Cu un background formal in Finante Contabilitate Informatica, dar cu pasiune pentru psihologie si comunicare, a urmat diverse cursuri de specializare in aceste domenii.

De ce Meseriadeparinte.ro

Blogul Meseriadeparinte.ro este unul dintre cele mai interesante din Romania, depasind nivelul de jurnal personal intim pe care il regasim in majoritatea blogurilor din aceeasi nisa.

Cu toate acestea, blogul este scris intr-o maniera amuzanta si prietenoasa, iar asta ii face pe cititori sa se simta apropiati de autoare si de comunitatea construita in online.

Atat blogul Meseriadeparinte.ro dar si autoarea lui – ce se bucura de o reputatie ireprosabila si este recunoscuta ca o persoana discreta, axata foarte mult pe viata de familie, in special pe cresterea si educatia copiilor – reprezinta un partener de incredere pentru orice brand care doreste sa se promoveze in randul parintilor, atat prin campanii online dar si evenimente offline.

Atata timp cat valorile si viziunea brandului corespund cu cele ale blogului si ale autoarei, exista toate premizele unei colaborari de succes, in care toate obiectivele vor fi atinse si chiar depasite.

Parteneri

Printre partenerii care au ales sa colaboreze cu Meseria de parinte.ro se numara: Pescariu Sports&Spa, Panasonic, Canon,  Babyliss,  Nivea, Danonino, Aptamil,  Avon, Olx, British Council,  Autoklass Pipera,  Orange,  Telekom,  Boiron, Veranda Mall,  Afi Palace,  Pepco,  JOHNSONS®,  CrockPot,  Orbit,  Christian Tour,  Smart,  Philips, Tedi, Nutricia, etc.

Daca vrei sa colaboram, gasesti mai multe detalii aici.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Calculator Sarcina / Data Probabila A Nasterii

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

6 thoughts on “Despre blog

  1. Buna Ana,

    Ma ajuti te rog cu o adresa de e-mail? As vrea sa iti fac o propunere draguta.

    Mersi frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *