Ultima saptamana de inscrieri la Social Media for Parents 2014

Ne apropiem cu pasi repezi de cel mai important eveniment dedicat parintilor activi online, asa ca daca nu ati solicitat inca o invitatie, grabiti-va sa o faceti. In mai putin de o saptamana, pe 8 iulie mai exact, Social Media for Parents va reuni bloggeri si persoane active in social media si comunitati pentru 2 sesiuni interactive despre blogging, social media, branding si lifestyle. De asemenea, evenimentul isi propune sa ofere idei si abordari in relatia care se poate lega intre persoanele active in social media si branduri.

Ce vom afla la Social Media for Parents:

  • Cum cream o comunitate online
  • Ce beneficii se pot obtine datorita blogului de parenting
  • Care sunt cele mai noi tendinte si instrumente din social media
  • Cum se face conectarea cu brandurile interesa(n)te
  • Care este comunitatea blogeritelor mame din Romania

Din panelul de vorbitori, le-ati recunoscut cu siguranta pe Ioana si pe UraniaChinezu’ nu mai are nevoie de nicio prezentare si nici Bogdana, care va fi moderator.

Daca vreti sa stiti cum a fost la prima editie Social Media for Parents 2012, puteti citi aici despre prima parte si aici despre a doua parte

Sper ca v-am convins ca o sa fie un eveniment extrem de interesant asa ca astept cu nerabdare sa ne (re)vedem, sa ne cunoastem si sa povestim. Dar primul pas este sa solicitati o invitatie aici.

d03c2cba-cb38-42fd-8463-60e4e8ad72a2

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*