Va invit pe toti la ziua mea!

O, da! Ieri a fost ziua mea si este prima si probabil ultima data cand fac caz de asta in online. Asa ca notati-va bine data de 3 iulie, sa nu va aud la anul ca n-ati stiut 🙂 .

Revenind la lucruri serioase, am avut un plan secret pentru ziua de ieri. Il pregateam cam de o luna, de cand am anuntat ca voi participa la Swimathon. Planul era destul de simplu, eu trebuia sa anunt ca e ziua mea si ca vreau cadouri de la voi. Multe. Foarte multe. Incepand cu o cinste in oras si terminand cu bijuterii, haine sau produse de make-up. N-as fi refuzat nici un parfum, o pereche de pantofi sau un ceas sau, de ce nu, vreun cadou surpriza despre care nu as fi stiut niciodata ce reprezinta. Pentru ca daca nu mi-ati fi spus exact pentru ce cadou ati donat o anumita suma, atunci ar fi ramas o surpriza forever.

Deci ideea era sa donati echivalentul cadourilor si sa ma ajutati sa cresc suma stransa pentru bebelusii prematuri.

Insa ieri m-am hotarat brusc sa renunt la planul meu secret. Nu stiu exact de ce, nu m-am gandit prea mult la asta pentru ca eram ocupata cu noul meu plan 🙂 . Mult mai grandios si mai inteligent. In noul meu plan nu va cer nimic, ci va ofer ceva. Asa-i ca suna bine?

Va rog fiti atenti pentru ca urmeaza ceva impoertant: noul plan este sa imi serbez ziua cu multa lume, foarte multi prieteni dragi, alti viitori prieteni pe care de-abia astept sa-i cunosc, cu persoane publice, vedete, sportivi, bloggeri, voluntari, presa si televiziune. Va fi o una dintre cele mai mari petreceri la care am fost vreodata, toti cei prezenti or sa se distreze si or sa povesteasca mult timp despre asta. Presimt ca o sa fie soare, e musai avand in vedere ca petrecerea o sa fie la piscina.

Ce ziceti, veniti? Va spun si locatia? Daca nu ati ghicit va astept sambata viitoare, la Stadionul Lia Manoliu, incepand cu ora 9. Sarbatorita, adica eu 🙂 , isi va face aparitia pe la ora 11, cand va avea un scurt dar important moment artistic, iar petrecerea va continua pana la pleacarea ultimului invitat.

Intrarea este libera si puteti veni insotiti de cati prieteni doriti, dar… ca sa nu am vreun soc acolo, m-as bucura sa-mi dati un semn in cazul in care va hotarati sa ma onorati cu prezenta voastra.

Si insist, nu veniti cu cadouri fizice. Contravaloarea lor in bani va fi mult mai apreciata. Accept cash, transfer bancar sau plata cu cardul. O sa avem POS si eliberam bon fiscal 😀 .

La multi ani mie!

4 thoughts on “Va invit pe toti la ziua mea!

  1. Daca ne inviti pe toti la ziua ta, ne inviti si pe toti la cateva sfaturi utile despre cum sa ne facem ziua tot mai placuta si mai frumoasa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *