Sunt speaker la Social Media for Parents 2016

Pe 20 iulie va astept la cea mai tare editie a SMP de pana acum, si nu spun asta doar pentru ca eu voi fi pe scena unde am sa vorbesc despre un subiect foarte fierbinte in online ci pentru ca alaturi de mine vor fi invitati de seama din cele mai diverse domenii.

Sunt onorata sa ma aflu alaturi de atatia oameni pe care ii admir si ii respect, puteti vedea mai jos la ce ma refer.

13567028_1230934836938580_5929645864021370510_n

A mai ramas doar o saptamana in care puteti solicita o invitatie gratuita pe site, asa ca grabiti-va, locurile se ocupa pe zi ce trece: http://bit.ly/28Z1n0i ‪#‎smforparents16‬

Va astept cu drag si cu emotie sa veniti sa ma sustineti si va asigur ca toate prezentarile colegilor de scena vor fi extrem de interesante.

Cum? Despre ce o sa vorbesc eu? Va spun pe 20 iulie la Hotel Caro! 🙂

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

ANA-MARIA-MITRUS

 

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

2 thoughts on “Sunt speaker la Social Media for Parents 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.