Pe 22 iulie 2015 va astept la Social Media for Parents

Cea de-a treia editie a Social Media for Parents, evenimentul ce reuneste anual parintii activi in mediul online si aduce in prim plan cele mai noi tendinte lansate de acestia va avea loc la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti, incepand cu ora 10.

Am onoarea sa va invit la acest eveniment atat in calitate de ambasor dar si de vorbitor, alaturi de alte nume pe care sunt sigura ca le cunoasteti si le urmariti in online: Ana Nicolescu, Otilia Mantelers, Urania Cremene, Alex Negrea, Ioana Macoveiciuc. Lista completa a invitatilor o puteti afla pe site-ul oficial si tot acolo puteti solicita o invitatie gratuita.

cover-ana-mitrus

Social Media for Parents va ofera ocazia ocazia sa descoperiti oportunitati de crestere a vizibilitatii in mediul online dar si o zi de networking cu persoane care impartasesc aceeasi pasiune. Povesti de succes, inspirationale, sfaturi si tehnici de promovare ale unui blog si exemple concrete, dar si strategii de realizare a campaniilor pe Facebook, sunt doar cateva dintre subiectele pe care conferinta le va atinge.

Social Media for Parents este un eveniment despre blogging, social media, parenting si lifestyle. Comunitatea de parinti activi in mediul online va asista la un eveniment interactiv, ce le va oferi raspunsuri la intrebari actuale, instrumente utile in mediul online, povesti si idei de succes despre parenting si blogging.

Va astept cu drag la evenimentul cu care incheiem acest sezon si garantez ca o sa aveti ce povesti dupa :).

Social Media for Parents este organizat de Evensys in parteneriat cu Banca Transilvania si Orange.

 Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*