Genius Travel ne trimite in Grecia

Am sa incep aceasta postare cu o marturisire socanta: Nu am fost niciodata in Grecia šŸ™‚ . Probabil ca suntem singurii oameni din zona cu un asemenea pacat insa conjuctura a fost de asa natura ca pana acum nu a fost momentul. Dupa o experienta total nefericita in Bulgaria acum vreo 6Ā ani, unde ne-am dus ca la pomul laudat si de unde abia am ajuns cu copiii la spital (trei la numar sub 3 ani) in timp ce si noi adultii de-abia ne tineam pe picoare din cauza unei toxiinfectii alimentare, am hotarat ca pana nu se fac fetele mai mari ramanem pe litoralul romanesc.

An de an, la sfarsit de iunie ne-am facut portia de aerosoli si de ultraviolete in general in Mamaia Nord dar de cateva ori si in Saturn sau Jupiter. Toata lumea e ingrozita de aroganta noastra insa noua ne place. Am avut parte de hoteluri frumoase si ieftine, cu ajutorul celor de laĀ Genius TravelĀ si ne-am bucurat in liniste de soare si apa. In 90% din vacante am fost aproape singuri pe plaja ceea ce rar gasesti oriunde. In plus eram la doua oreĀ de casa, mancarea nu era diferita de ceea ce consumau fetele de obicei iar marea e mare, right? šŸ™‚

1a

Anul acesta insa, dupa ce ne-am facut o rezervare la SaturnĀ la un hotel de 4 stele, unde trebuie sa plecam in cateva zile, am primit o super oferta pentru Grecia pe care pur si simplu nu o putem refuza. Avem doua zile la dispozitie in care sa ne hotaram pentru o destinatieĀ si in care putem anula gratuit rezervarea de la noi, insa nu stim ce sa facem. Am vorbit cu toti prietenii care ori s-au intors din Grecia ori sunt cu bagajele la usa si majoritatea ne-au sfatuit sa alegem Thassos. Suntem intr-un consiliu de familie general darĀ mai avem nevoie de pareri ca sa ne hotaram.

Voi ce ne sfatuiti? Daca avetiĀ sugestii, recomandari sau sfaturi, asteptam cu drag, cu siguranta ne vor fi de folos.

Si ca sa nu uit, dupa ce rezolvam dilema cu marea, trebuie sa ne hotaram cand vom merge si in Delta šŸ™‚ . Pentru ca tot cei de la Genius Travel au gandit o oferta unicaĀ in Romania – “Delta pentru toti” care ofera mai multe pachete de cazare si transport,Ā astfel incatĀ aceasta destinatie de vis sa fie usor accesibila pentru orice categorie de turist.Ā Revin cu impresii dupa calatorie.

Ā Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati LikeĀ Paginii de FBĀ Ā  sau sa va inscrieti laĀ Newsletter.

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita ā€“ cu Cristi, si sunt mama ā€“ de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*