Genius Travel ne trimite in Grecia

Am sa incep aceasta postare cu o marturisire socanta: Nu am fost niciodata in Grecia 🙂 . Probabil ca suntem singurii oameni din zona cu un asemenea pacat insa conjuctura a fost de asa natura ca pana acum nu a fost momentul. Dupa o experienta total nefericita in Bulgaria acum vreo 6 ani, unde ne-am dus ca la pomul laudat si de unde abia am ajuns cu copiii la spital (trei la numar sub 3 ani) in timp ce si noi adultii de-abia ne tineam pe picoare din cauza unei toxiinfectii alimentare, am hotarat ca pana nu se fac fetele mai mari ramanem pe litoralul romanesc.

An de an, la sfarsit de iunie ne-am facut portia de aerosoli si de ultraviolete in general in Mamaia Nord dar de cateva ori si in Saturn sau Jupiter. Toata lumea e ingrozita de aroganta noastra insa noua ne place. Am avut parte de hoteluri frumoase si ieftine, cu ajutorul celor de la Genius Travel si ne-am bucurat in liniste de soare si apa. In 90% din vacante am fost aproape singuri pe plaja ceea ce rar gasesti oriunde. In plus eram la doua ore de casa, mancarea nu era diferita de ceea ce consumau fetele de obicei iar marea e mare, right? 🙂

1a

Anul acesta insa, dupa ce ne-am facut o rezervare la Saturn la un hotel de 4 stele, unde trebuie sa plecam in cateva zile, am primit o super oferta pentru Grecia pe care pur si simplu nu o putem refuza. Avem doua zile la dispozitie in care sa ne hotaram pentru o destinatie si in care putem anula gratuit rezervarea de la noi, insa nu stim ce sa facem. Am vorbit cu toti prietenii care ori s-au intors din Grecia ori sunt cu bagajele la usa si majoritatea ne-au sfatuit sa alegem Thassos. Suntem intr-un consiliu de familie general dar mai avem nevoie de pareri ca sa ne hotaram.

Voi ce ne sfatuiti? Daca aveti sugestii, recomandari sau sfaturi, asteptam cu drag, cu siguranta ne vor fi de folos.

Si ca sa nu uit, dupa ce rezolvam dilema cu marea, trebuie sa ne hotaram cand vom merge si in Delta 🙂 . Pentru ca tot cei de la Genius Travel au gandit o oferta unica in Romania – “Delta pentru toti” care ofera mai multe pachete de cazare si transport, astfel incat aceasta destinatie de vis sa fie usor accesibila pentru orice categorie de turist. Revin cu impresii dupa calatorie.

 Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *