#HaiLaFilm + #CONCURS (2)

UPDATE 26.01.2018: La finalul articolului puteti vedea cum a descurs tragerea la sorti si cine sunt fericitii castigatori.

**********************************************************************

Meseria de parinte si Cinema Elvire Popesco va invita la film.

Puteti castiga o invitatie dubla la una dintre proiectiile de mai jos. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu (aici, pe blog, merge si cu contul de FB) si sa ne spuneti la care dintre filme va doriti sa mergeti.

Avem de oferit cate o invitatie pentru fiecare zi.

Vineri la pranz vom afla cu ajutorul lui random.org cine sunt fericitii castigatori.

Sâmbătă, 27.01.2018, ora 11:00, puteţi urmări „Ma vie de Courgette” (+9). Courgette este un băiețel de nouă ani care are o poveste surprinzător de universală. După dispariţia mamei sale, este însoțit de polițistul Raymond la un orfelinat plin cu copii de vârsta lui. La început, se luptă să se acomodeze în acest mediu nou și ostil, dar cu ajutorul lui Raymond și al noilor săi prieteni reușește să învețe să aibă încredere și găsește dragostea adevărată într-o nouă familie.Filmul va rula în varianta originală cu subtitrare în limba română.

Duminică, 28.01.2018, ora 11:00, aveţi ocazia să urmăriţi „Incredibila poveste a perei uriaşe”(+6). Elefantul Sebastian şi prietenul său, motanul Mitcho, trăiesc în Oraşul Însorit. Într-o zi, primarul JB dispare! Ieşit la pescuit, Mitcho prinde în undiţă o sticlă cu mesaj de la JB, naufragiat pe Insula Misterioasă. În sticlă se află şi o sămânţă micuţă, pe care ei o plantează.
Peste noapte, din ea creşte o pară gigantică! Fructul uriaş este, de fapt, un vapor cu care Sebastian şi Mitcho vor porni într-o aventură periculoasă cu piraţi, un dragon de mare şi nişte fantome curioase. Sunt hotărâţi să găsească Insula Miserioasă şi să-l aducă acasă pe JB.Filmul va rula în varianta dublată.

Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), Hecate (Strada Paleologu nr. 26), de la noul sediu Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pewww.elvirepopesco.ro

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Sharing is Caring!  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe  Facebook (click aici).

UPDATE 26.01.2018

A sosit momentul in care vom afla cine sunt castigatorii invitatiilor la film.

Am avut in total 9 participanti, lista competa o puteti consulta aici: Participanti #HaiLaFilm 27-28.01.2018

Iar castigatorii sunt:

Sambata,  27.01.2018: Clara

Duminica, 28.01.2018:  Nicolae Claudia

Felicitari, astept un email de la voi cu datele personale pentru a va transmite invitatiile.

Multumim tuturor participantilor si va mai asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe blog.

Comenteaza cu contul de FB

9 thoughts on “#HaiLaFilm + #CONCURS (2)

  1. Duminica vrem sa mergem. Daca suntem mai multi (4) putem sa mai cumparam de acolo bilete, da?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *