Adevarul despre tine

“Esti o persoana cu adevarat buna. Meriti o viata frumoasa, plina de succes, fericire si emotie. Ai dreptul la tot ce e mai bun pe lumea asta. Acestea sunt drepturile tale prin nastere, lucrurile pe care viata ta este menita sa le auda.

Esti nascut pentru succes si pentru a avea un nivel ridicat de stima, respect de sine si mandrie personala. Esti extraordinar. Nu a mai existat niciodata o persoana exact ca tine in toata istoria omenirii pe Pamant. Ai niste talente neexploatate care, daca ar fi descatusate si puse in aplicare, ti-ar aduce tot ce doresti in viata.

Conecteaza-te cu Facebook ca sa citesti tot articolul. Click pe butonul de mai jos:

Traiesti in cel mai potrivit moment pentru a-ti indeplini toate visele. Singurele limite reale referitoare la ceea ce poti fi, avea sau face sunt cele pe care ti le stabilesti singur. Potentialul viitorului tau este practic nelimitat.”

Cum ar fi daca toti copiii de pe lumea asta ar auzi aceste cuvinte zi de zi? Oare cum ar fi ca parintii lor chiar sa creada asta despre ei?

1323096503237553

 

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Parerea ta conteaza!

 

One thought on “Adevarul despre tine

  1. Adevarul poate fi cel mai bun prieten atunci cand se zbate disperarea in tine si nu stii cum sa faci sa fie bine, sa iesi la suprafata dupa ce practic ai parte numai de dezamagiri, dar poate ma insel dar asta e parerea mea vizavi de asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *