Adevarul despre tine

Sharing is caring:

“Esti o persoana cu adevarat buna. Meriti o viata frumoasa, plina de succes, fericire si emotie. Ai dreptul la tot ce e mai bun pe lumea asta. Acestea sunt drepturile tale prin nastere, lucrurile pe care viata ta este menita sa le auda.

Esti nascut pentru succes si pentru a avea un nivel ridicat de stima, respect de sine si mandrie personala. Esti extraordinar. Nu a mai existat niciodata o persoana exact ca tine in toata istoria omenirii pe Pamant. Ai niste talente neexploatate care, daca ar fi descatusate si puse in aplicare, ti-ar aduce tot ce doresti in viata.

Traiesti in cel mai potrivit moment pentru a-ti indeplini toate visele. Singurele limite reale referitoare la ceea ce poti fi, avea sau face sunt cele pe care ti le stabilesti singur. Potentialul viitorului tau este practic nelimitat.”

Cum ar fi daca toti copiii de pe lumea asta ar auzi aceste cuvinte zi de zi? Oare cum ar fi ca parintii lor chiar sa creada asta despre ei?

1323096503237553

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Sharing is caring:

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

One thought on “Adevarul despre tine

  1. Adevarul poate fi cel mai bun prieten atunci cand se zbate disperarea in tine si nu stii cum sa faci sa fie bine, sa iesi la suprafata dupa ce practic ai parte numai de dezamagiri, dar poate ma insel dar asta e parerea mea vizavi de asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*