Castigatorul Concursului #SarbatoritiiLunii #Ianuarie #2018 (4)

A venit si momentul mult asteptat in care vom afla cine este castigatorul concursului #SarbatoritiiLunii #Ianuarie #2018.

Premiul consta intr-un voucher de 100 de lei la un magazin online cunoscut, si este oferit in exclusivitate de Meseria de parinte.ro.

Cateva detalii tehnice: am decis sa mutam concursul pe Grupul Meseria de Parinte, datorita unor persoane care au incercat sa fraudeze. Am descoperit ca s-au inscris consecutiv la mai multe editii ale concursului, pretinzand ca au copilul nascut in fiecare luna. Pe Pagina de Facebook este foarte complicat sa depistam genul acesta de persoane, insa pe grup, fiind inchis, putem sesiza impreuna daca ceva este suspect.

Daca doriti sa va inscrieti pe grup, va asteptam aici (click pe poza) ⤵️:

 

Gata, e timpul sa revenim la concurs 🙂 .

Am avut 44 de comentarii, lista completa o puteti verifica aici: Participanti Concurs Sarbatoritul Lunii Ianuarie 2018.

Iar castigatorul este….. Nr. 24!

Felicitari Cristina Bus Toaderavem nevoie de o adresa de email de la tine, pentru a-ti putea trimite premiul.

Multumim tuturor participantilor si va mai asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe blog sau pe Facebook.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Sharing is Caring!  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe  Facebook (click aici).

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Despre “Romania, o mare dezamagire la Olimpiada” ca mentalitate

  Imi tot rasuna in cap cuvintele astea auzite intr-un loc si intr-un moment in care era vorba despre timp liber […]

 • Arta nu musca!

  Am aflat astazi despre o initiativa laudabila, de promovare a antreprenoriatului artistic la noi in tara. Este vorba de o serie […]

 • Este autonomia inclusa in educatie?

  La unul dintre articolele precedente, intitulat “Sportul si autonomia”, am primit pe FB un comentariu la care m-am gandit mult […]

 • Testul vecinului

  Ati auzit de “Testul vecinului”? Este un exercitiu de imaginatie care ne ajuta sa vedem lucrurile in mod obiectiv, realist, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*