Copilul din oglinda

Sau altfel spus, tot ceea ce suntem azi este rezultatul a ceea ce am trait si ce am fost invatati in copilarie.

Constient sau inconstient repetam aceleasi greseli sau aceleasi tipare pe care le-am vazut la parintii nostri si nu ne dam seama ca, cu foarte mici exceptii in care liberul arbitru si-a spus cuvantul, suntem copii fidele ale celor care ne-au format si ca transmitem mai departe aceleasi invataturi copiilor nostri.

Augusto Cury spunea in cartea sa “Parinti straluciti, profesori fascinanti”, ca o boala “cronica” de inima se poate vindeca cam in trei generatii. Stiti ce inseamna asta?

Daca nu stiti  (dar si daca stiti 🙂 ) va recomand un grup de lucru, organizat cu mult suflet de Mihaela si Iuliana, in cadrul caruia  putem afla si experimenta multe lucruri interesante printre care: cum arata lumea atunci cand eram copii?, care este logica emotiilor?, cum ne putem imbunati relatiile cu copilul, partenerul sau seful?

Aflati mai multe detalii pe pagina de FB dedicata acestui grup sau contactand-o pe Mihaela.

 

 

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*