Cupa Riposta la sabie, etapa din Circuitul European de cadeti, sezonul 2017- 2018

Va invit in acest weekend sa veniti alaturi de cei mici sa vedeti ce se intampla in cadrul unei etape din Circuitul European de cadeti.

Cupa Riposta la sabie are loc in sambatat si duminica la Sala Polivalenta. Va recomand sa veniti in jur de ora 10 ca sa vedeti care este energia cu care incepe o competitie si cum  se modifica ea pana la sfarsitul zilei.

Finalele vor avea loc in fiecare zi, la ora 17 si va garantez ca vom avea parte de adevarate spectacole.

Se spune ca suntem suma oamenilor cu care ne intalnim. Daca vreti sa faceti o infuzie de campioni, cu siguranta nu trebuie sa ratati acest eveniment. Va asigur ca veti avea parte de cea mai mare concentratie de campioni pe metru patrat din ultimul timp :).

Si chiar daca (poate) nu va pasioneaza nici scrima si nici competitia in sine, totusi am sa insist: aduceti-i pe copii sa vada  cum se prezinta niste sportivi de inalta clasa, fosti campioni cu titluri olimpice, modiale sau europene, care in prezent sunt antrenori sau arbitri international.

Aduceti-i sa vada ce fac alti copii in timpul liber, sa le oferiti un exemplu despre ce inseamna sarguinta si ambitia, suferinta si regretul. Vor vedea ce inseamna sa castigi dar si sa pierzi, sau cat de important este sa te ridici si sa continui indiferent cat de greu iti e.

Cupa Riposta este organizata de Clubul Sportiv Riposta cu sprijinul Federatiei Romane de Scrima.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Sharing is Caring!  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe  Facebook (click aici).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *