Maine va astept la Trattoria Verdi Aviatorilor unde am sa va servesc pesonal

cover_unu si unu_last

Dragii mei,  am o veste putin mai neobisnuita poate 🙂 . Pentru ca maine am sa fiu ospatar pentru o zi la Trattoria Verdi Aviatorilor. Va astept incepand cu ora 17:00 sa veniti sa ne cunoastem, sa stam de vorba si sa comandati un meniu delicios. Am sa vi-l servesc personal la masa deoarece o parte din incasarile de maine vor fi donate in contul proiectului Alo Prematuritate pentru care voi inota pe 4 iulie la Swimathon Bucuresti.

Alaturi de mine vor fi si ceilalti membri ai echipei: Bogdana Dobre, Silviu Alecu si Lucian Badescu precum si minunatele Corina si Diana din spatele Asociatiei Unu si Unu. Ambasadorii intregii campanii de strangere de fonduri sunt Tily Niculae si Dana Rogoz.

Pagina evenimentului este aici si nu uitati sa faceti o rezervare telefonica la nr. 0731.333.411 (Trattoria Verdi Aviatorior).

De-abia astept sa ne vedem!

image001 (1)

 Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*