Skinny mom

A inceput un an nou si cu totii avem sperante si dorinte pentru urmatoarele 12 luni. Am asa.. un feeling ca majoritatea dintre noi au pe lista la loc de cinste, o preocupare legata de aspectul exterior, care necesita o interventie urgenta 🙂 . Nu e prima data, si in anii trecuti am luat poate aceleasi hotarari, am facut planuri si poate ne-am si apucat de treaba dar cu siguranta a intervenit ceva si din pacate ne-am oprit. Ca nu au fost bani, ca nu a fost timp, nici nu mai conteaza. Ce-a fost a fost, important este ce facem de acum incolo.

14297_991420430886703_6217661465122997403_n

Ce va propun eu este un program on line de exercitii fizice zilnice, cu sfaturi legate de alimentatie si un stil de viata sanatos, care poate fi urmat foarte usor. Si unde e destul de greu sa intervina scuze precum cele de mai sus, cum ar fi lipsa banilor sau a timpului.

10 minute pe zi la alegere, gratis, chiar este o oferta de nerefuzat. Acum este momentul in care e bine sa lasam planurile deoparte, daca vrem sa facem sport, putem sa facem oricum si oricat in orice conditii. Daca nu vrem, nu e o problema, dar e bine sa recunoastem acest lucru, pur si simplu nu e corect fata de noi sa ne mintim singure.

Ce am invatat eu din acest program online? Ca pot sa sar coarda in mijlocul casei 🙂 . Sunt cativa ani de cand imi doresc sa fac asta dar cand n-aveam coarda, cand n-aveam loc… acum sar fetele mai bine decat mine. Dar gata, pentru ca am aflat un secret incredibil: daca vrei sa sari coarda nu ai nevoie neaparat de o coarda 😀 .

Intrati pe site si aruncati o privire. O sa gasiti o multime de clipuri cu exercitii pentru toate partile corpului, pentru toate siluetele si multe multe tips&tricks pentru o silueta de invidiat.

[youtube NMxyHQTreqI?list=PL6tnSv2tWCqFxAygEyzB6W3dzGiQS5iCn nolink]

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.