Le-am lasat singure pe internet. Am avut ceva emotii dar a fost totul bine.

Mi se intampla foarte des sa ma aflu in fata unei situatii de genul: “Mami, doamna ne-a spus astazi la scoala un basm, dar nu mai stiu cum se chema… dar era ceva… cu un print si cu un bolovan… in fine, il cauti si tu sa ni-l citesti?”

– Puiule, de unde sa stiu eu ce basm v-a spus doamna? Trebuie sa-mi dai mai multe detalii ca sa il gasesc.

– Pai mami, avea asa… o poza colorata frumos cu un print care avea si un cal cu aripi.

– Nu stiu ce-mi zici, dar daca vrei vino sa-l cauti singura si vezi ce gasesti.

– Cum?!? Ma lasi sa umblu pe internet?

– Da, dar nu umbli brambura pe unde ai chef, cauti si tu basme pentru copii si acolo ramai.

A cautat si a gasit si basmul de care spunea dar si multe altele la fel de frumoase. M-am uitat si eu pe site si am vazut ca e un loc safe, unde cei mici pot sa petreaca o ora productiva, citind povesti sau jucand un joculet  online. Referitor la jocuri, mi-a placut faptul ca toate sunt pe platforma respectiva, adica nu esti redirectionat catre cine stie ce siteuri dubioase nesigure de pe care se iau cei mai periculosi virusi.

Si pentru ca site-ul se cheama “Ani de scoala”, nu puteau sa lipseasca si informatii despre ce se mai intampla in sistemul de invatamant precum si niste teste si evaluari, nu-i asa? Dar, avand in vedere ca sunt la un loc cu povestile si jocurile, s-ar putea ca testele sa nu le mai para celor mici atat de nesuferite. Eu le-am spus fetelor ca sunt tot asa… un fel de jocuri… altfel nu erau online, le primeau direct la scoala 🙂 . A functionat si printre picaturi ne-am uitat si peste cateva probleme pentru clasa a 4a.

Daca vreti ca cei mici sa petreaca timp de calitate pe net si sa aiba parte si de cateva activitati educative in acelasi timp, indreptati-i catre AniDeScoala.ro.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile de pe Meseriadeparinte.ro nu uitati sa va inscrieti la Newsletter.

tinerete fara batranete

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *