Ce faceti in weekend?

Daca nu aveti inca programul stabilit pentru acest weekend, va invit la o sedinta foto gratuita alaturi de cei mici! Unde? La sediul Asociatiei ROI, in Bd. Schitu Magureanu, la nr 45.

Acest eveniment reprezinta o nou campanie a baietilor de la Foto Union – Cristian Sutu si Radu Badoiu, in colaborare cu Dacia Plant si Asociatia ROI. Motivul de bucurie este lansarea de catre Dacia Plant a unei noi game de produse adresata copiilor.

Pe langa fotografii veti avea parte si de alte surprize: oamenii inimosi de la Asociatia ROI le-au pregatit celor mici  povestitori cu har si  ateliere de creatie, totul intr-un spatiu cald si primitor.

Gazda evenimentului este Bogdana Dobre care ne astepta cu un ceai cald marca Dacia Plant :).

Ce ziceti, ne vedem?

 

 

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

7 thoughts on “Ce faceti in weekend?

  1. buna 🙂 putem veni si noi? am vazut k varsta copiilor acceptata este intre 4 si 14…noi suntem 2 strengari, cosmin,sapt viit implinim 6 ani, si fabian,pe 16 dec, implinim 4 ani….o zi frumoasa 🙂

  2. Buna ziua! Sunt si eu interesata de acest proiect. Nu stiu sigur daca ajungem (eu si baietelul meu de aproape 8 ani), dar as vrea sambata. Cam pe la ce ora? Doar daca nu sunt deja prea multe cereri.

    Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.