Ce faceti in weekend?

Daca nu aveti inca programul stabilit pentru acest weekend, va invit la o sedinta foto gratuita alaturi de cei mici! Unde? La sediul Asociatiei ROI, in Bd. Schitu Magureanu, la nr 45.

Acest eveniment reprezinta o nou campanie a baietilor de la Foto Union – Cristian Sutu si Radu Badoiu, in colaborare cu Dacia Plant si Asociatia ROI. Motivul de bucurie este lansarea de catre Dacia Plant a unei noi game de produse adresata copiilor.

Pe langa fotografii veti avea parte si de alte surprize: oamenii inimosi de la Asociatia ROI le-au pregatit celor mici  povestitori cu har si  ateliere de creatie, totul intr-un spatiu cald si primitor.

Gazda evenimentului este Bogdana Dobre care ne astepta cu un ceai cald marca Dacia Plant :).

Ce ziceti, ne vedem?

 

 

 

Comenteaza cu contul de FB

7 thoughts on “Ce faceti in weekend?

  1. buna 🙂 putem veni si noi? am vazut k varsta copiilor acceptata este intre 4 si 14…noi suntem 2 strengari, cosmin,sapt viit implinim 6 ani, si fabian,pe 16 dec, implinim 4 ani….o zi frumoasa 🙂

  2. Buna ziua! Sunt si eu interesata de acest proiect. Nu stiu sigur daca ajungem (eu si baietelul meu de aproape 8 ani), dar as vrea sambata. Cam pe la ce ora? Doar daca nu sunt deja prea multe cereri.

    Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *