“Portret de scolar” 2016

Sharing is caring:

Mai stiti fotografiile din clasa întâi? Vi le mai amintiți? Când venea un fotograf la școală, ne așeza într-o bancă, ne dădea un caiet și un stilou și noi ne prefăceam că scriem, uitându-ne la fotograf? Rar a ieșit cineva bine în pozele alea… Ei bine, Sun Plaza și Cristian Șuțu de la www.fotounion.ro dau ocazia tuturor școlarilor din clasele I-XII să își facă fotografii reușite, sub conceptul ”Portret de școlar”.

portret-de-scolar

 Practic, orice elev poate veni in Sun Plaza în perioada 12-21 septembrie, în intervalul 14.00 – 19.00, pentru o ședință foto profesională, oferită gratuit de Foto Union.

În studioul foto amenajat în Biblioteca Sun Plaza la parter, vor exista ghiozdane, globuri, hărți, bentițe cu pampoane pentru cei care doresc fotografii clasice, dar și tablete, laptopuri – pentru școlarii moderni.

La finalul ședinței foto, participanții primesc fotografia în format electronic.

Sun Plaza invită în acest proiect și elevii din programul A doua șansă. Aproximativ 40 de elevi asistați de către Organizația Salvați Copiii, vor beneficia de o vizită în Sun Plaza, care va cuprinde, pe lângă ședința foto profesionistă, oferirea unui set de rechizite și a unui prânz în centrul comercial.

Organizația Salvați Copiii derulează programul A Doua Șansă în parteneriat cu școli gimnaziale din București și alte 10 orașe. Programul vine în sprijinul persoanelor care nu au fost niciodată înscrise în sistemul de învăţământ şi celor care au abandonat şcoala şi au depăşit cu cel puțin 4 ani vârsta corespunzătoare clasei.

Mai multe informații despre maratonul de ședințe foto profesioniste “Portret de școlar” găsiți pe  Pagina Oficiala Portret de școlar.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Copii mici, probleme mici! Copii mari, probleme…multe!
  Sharing is caring:

  Imi povesteste prietena mea ca fetita ei (de-o seama cu Alexandra) a venit intr-o zi acasa si i-a spus ca […]

  Sharing is caring:
 • Cum mi-am petrecut Revelionul
  Sharing is caring:

  Anul trecut sarbatorile au inceput frumos. Cu pregatiri cum nu mai facusem de mult, cu o invitatie pentru Craciun unde […]

  Sharing is caring:
 • Ce inseamna de fapt o scoala buna?
  Sharing is caring:

  Ne apropiem de sfarsitul clasei a 4a, un moment de cotitura in viata oricarui parinte. Si special spun parinte si […]

  Sharing is caring:
 • Pe 17 aprilie alerg pentru Padurea Copiilor
  Sharing is caring:

  Pe 17 aprilie alerg pentru Padurea Copiilor si va astept sa veniti alaturi de mine si de organizatori sa strangem impreuna […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*