Castigatoarele Concursului Nemira

A venit si momentul mult asteptat in care vom afla cine sunt castigatoarele concursului organizat impreuna cu Editura Nemira.

Am avut in total 41 de participante la Postarea de pe Facebook.

Castigatoarele au fost desemnate cu ajutorul Random Comment Picker Facebook, o aplicatie ce selecteaza cate un comentariu in mod aleator.

Cele 5 castigatoare sunt:

Premiile constau in 5 pachete de carti pentru castigatoare si 5 pachete pentru prietenele acestora, care au fost tag-uite in comentarii.

Felicitari castigatoarelor, asteptam de la voi datele de contact (Nume Prenume, Adresa, Telefon) pentru a le trasnmite catre Editura Nemira. Premiile vor fi trimise de catre editura.

Felicitari tuturor participantilor si va mai asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe blog si pe Facebook.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter  (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte
Sharing is Caring!

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil in scris al proprietarului blogului, Ana Maria Mitrus.

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.