Atelier de Tobe Djembe pentru copii

Sharing is caring:

BluParty organizeaza  cel mai tare atelier pentru copii, o experienta muzicala unica, plina de energie pozitiva, in care vom invata sa cantam la Tobele Africane Djembe, primele tobe din istoria muzicii! Sub indrumarea unui profesionist, cei mici vor invata trei tehnici de percutie de baza, cu ajutorul carora vor compune impreuna o bucata muzicala ritmata. Copii vor afla cum sa isi coordoneze miscarile pe ritmul muzicii, pana cand formeaza o echipa.

Unde si cand?

Participarea se face in urma completarii acestui formular de inscriere pana Vineri, 16 mai: inscriere atelier. Parintii sunt invitati cu micutii lor Duminica, 18 mai, de la ora 11:00, la mansarda localului A1, din strada Piata Amzei numarul 1. (Harta)

In timp ce copiii se distreaza impreuna, parintii pot savura o bautura intr-un spatiu special amenajat pentru ei. Intrarea este 50 de lei, echipa BluParty asigurand toate materialele necesare. Atelierul Tobe Tobe este potrivit pentru copiii peste 7 ani.

 Atelierul Tobe Tobe pentru copii

Ce sunt Tobele Africane Djembe?

Tobele Africane Djembe sunt realizate prin scobirea unui butuc gros, care este cioplit apoi pana cand se obtin sunetele dorite de artizan. Membrana este realizata din piele de capra si fixata cu ajutorul unei retele de sfori.

Fa-i o surpriza si veniti Duminica, 18 mai la atelierul de percutie africana!

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Revolutia fiscala diminueaza indemnizatia pentru concediul pre si post natal
  Sharing is caring:

  Daca va pregatiti sa aduceti pe lume un bebelus, trebuie neaparat sa verificati care este situatia contributiilor pe care le […]

  Sharing is caring:
 • Basmele terapeutice
  Sharing is caring:

  Cand Alexandra avea in jur de 2 ani jumate, am avut o serie de evenimente care ne-au bulversat si pe […]

  Sharing is caring:
 • Ghiozdanul, acest atentat la sanatatea copiilor
  Sharing is caring:

  Cand mi-a spus ca o doare spatele n-am crezut-o. M-am gandit ca n-are chef sa mearga la antrenament. Insa cand […]

  Sharing is caring:
 • Un nou proiect alaturi de SuntMamica.ro
  Sharing is caring:

  Mi-e destul de greu sa tin un secret mai ales cand e vorba de ceva ce merita strigat in gura […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*