15 Mai – 15 Ani Danone

O vizita fulger la Danone ne-a dezvaluit supriza pe care o pregateau. Aniversarea a 15 ani de cand primul lot de iarturi Danone a fost produs in Romania.

In prezent Danone este lider in domeniul iarturilor si, din cate stiu eu, este singurul producator de lactate cu deschidere catre public, care organizeaza vizite la fabrica, care are discutii informale cu opinia publica si care a preferat in unele situatii particulare pierderi financiare in favoarea sigurantei consumatorilor.

1

Pentru mine a fost a doua vizita la fabrica, de data asta am luat si fetele si recunosc ca, dupa ce multe mituri au fost spulberate intre timp, am fost mult mai relaxata si sunt mult mai obiectiva. Fetele s-au distrat foarte bine, au mancat mult bine 🙂 , si au fost fascinate de liniile de productie si de ambalare. Deoarece eram in vizita 🙂 , am facut niste mici exceptii de la regulile de zi cu zi asa ca acum tot frigiderul e plin cu animalute Danonino 🙂 .

2

4

5

La multi ani Danone, si imi permit sa spun ca “privim impreuna cu incredere catre viitor”. Ma bucur stiind ca, impreuna cu comunitatea de cititori pasionati de Meseria de parinte, pot aduce o contributie la dezvoltarea unui stil de viata sanatos pentru copii si parinti, si apreciez interesul si deschiderea celor de la Danone de a cere feedback direct de la noi. Pana la urma asta e cel mai important – sa stii ce asteptari are consumatorul, mai ales atunci  cand o majoritate convarsitoare o reprezinta copiii.


6

Mai multe poze gasiti pe Pagina de FB Meseria de parinte.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

 

One thought on “15 Mai – 15 Ani Danone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *