Ce sa-i spun, ce sa-i spun?

Stiti acel moment cand cea mai buna prietena te intreaba ce parere ai despre iubitul ei iar tu ii spui adevarul, ca tipul e un distrus care nu o merita, asa ca sa nu mai stea cu el, apoi ea se casatoreste cu el iar tu ramai cu o fosta cea mai buna prietena? 🙂

Ei bine, dupa un timp istoria se repeta si cea mai buna prietena (actuala) se combina cu un tip si te intreaba ce parere ai despre el. Ce *%&$#$ ii raspunzi? Ca nu poti sa-i spui ca e un distrus, doar ai mai trecut prin asta….

Aveti vreo idee?

42d75f46db5a40e642d94860fc3e30cc

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.