”Si tu iubesti sa citesti” in Sun Plaza

Maine voi participa la Sun Plaza la lansarea campaniei ”Si tu iubesti sa citesti” care se va desfasura pe tot parcursul lunii iulie, intr-un spatiu de lectura accesibil, gratuit tuturor, aflat la parter, langa intrarea principala.

Incepand de la ora 16 voi fi in  acolo pentru a le citi povesti copiilor, pentru a-i incuraja sa iubeasca lectura si pentru a discuta despre un subiect atat de drag mie, puterea imaginatiei.

Am gasit si cartea perfecta cu care sa deschid acest proiect minunat, este vorba de Henry şi puterea imaginaţiei, o poveste minunata  pe care eu cred ca cei mici ar trebui sa o poarte mereu in minte atunci cand sunt descurajati si cand nu mai au incredere in ei.

Va astept sa veniti maine la intalnire in numar cat mai mare. Daca nu reusiti, nu-i bai, toata luna iulie vor exista evenimente similare in care jurnalisti, bloggeri persoane publice, vor veni sa citeasca pentru copii si chiar pentru adulti.

De fapt, oricine poate veni aici sa citeasca din cartile puse la dispozitie de Sun Plaza, poate aduce carti si poate lua altele la schimb. La finalul lunii, toate cartile ramase vor fi donate unor centre din sectorul 4 care ofera adapost temporar familiilor fara case.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

henry_si_puterea_imaginatiei_de_skye_byrne

Bloggerii care au acceptat sa se alature proiectului – sa citeasca sau sa vorbeasca despre carti – sunt: Gabriela Maalouf: http://familie-implinita.ro/blog, Ioana Marinescu: http://pisicapesarma.ro/, Raluca Loteanu: http://ralucaloteanu.ro/, Robert Diaconeasa: http://daddycool.ro/, Ana Maria Mitrus: http://meseriadeparinte.ro/, Lucia Radu-Simota: https://mamicaautentica.wordpress.com/, Luminita Malanca: https://tusibebe.wordpress.com/, Lavinia Peter: www.mamicidepici.ro, Dana Dobrescu: http://www.modernmother.ro/, Claudia Stirbei: http://www.wowmom.ro/,  Ana Maria Tatucu – www.anamariatatucu.com , Cristina Ologeanu: http://blogulmamei.ro/, Emilia Ilie: http://emilia-ilie.ro/, Florina Badea: www.florinabadea.ro – blog de viata sanatoasa.

Astfel, in zilele de sambata din luna iulie, de la ora 11.00 vor fi alaturi de copii si parinti: Razvan Popescu si Flick de la Radio ZU – pe 9 iulie, Dana Nalbaru – pe 16 iulie, Daniela Nane – pe 23 iulie, Marian Ralea – pe 30 iulie. Tot pe 30 iulie, dar de la 12.00, va citi copiilor Mihai Gainusa de la Radio SEVEN.

Programul complet de lectura poate fi accesat aici.

In prezent, cu ajutorul partenerilor din proiect, Adevarul, Gazeta Sporturilor, Cora si Librarium, spatiul de lectura beneficiaza deja de 1500 de carti, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Oricine vrea sa petreaca o ora in compania copiilor sau adultilor iubitori de carti, citind sau povestind, se poate inscrie pentru lecturi publice cu un e-mail la: marketing@sun-plaza.ro.

Campania de responsabilitate sociala ”Si tu iubesti sa citesti” incurajeaza lectura in familie. Si pentru ca dar din dar se face poveste, te invitam sa donezi o carte bibliotecii gratuite din Sun Plaza, iar noi iti vom darui o alta in loc. La finalul campaniei, cartile vor fi donate unor micuti mai putin norocosi.

Partenerii media ai proiectului ”Si tu iubesti sa citesti” sunt www.copilul.ro, www.rol.ro, www.bookblog.ro.

Mai multe detalii pe www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center si pe www.sun-plaza.ro

Comenteaza cu contul de FB

One thought on “”Si tu iubesti sa citesti” in Sun Plaza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *