Castigatorii concursului Nemi – Carti pentru copii

Sharing is caring:

Astazi s-a incheiat concursul organizat impreuna cu Editura Nemi Carti pentru copii.

Concursul a fost organizat pe Pagina de Fb Meseria de parinte iar participantii au trebuit sa ne lase un comentariu in care sa ne spuna cum le deschid celor mici pofta pentru lectura.

Premiile constau in 5 pachete continand 3 carti:

1. Cum să-ţi dresezi dragonul
2. Fraţii Tapper în război
3. Viaţa pe Marte

Premiile vor fi trimise de Editura Nemi direct castigatorilor.

Am avut in total 50 de participanti, lista cu numele acestora precum si raspunsurile poate fi descarcata de aici sau verificata direct la postarea de pe Facebook.

 

Iar castigatorii sunt…. numerele: 10, 15, 44, 39, 34.

10 Simona Sica

15 Sofia Maria

44 Gheorghe Maria Corina

39 Oana Mihaela Chisnenco

34 Ion Grigore

Felicitari castigatorilor! Va rugam sa ne trimiteti intr-un mesaj privat urmatoarele date personale pentru a le transmite catre Editura Nemi: Nume prenume, telefon, adresa.

Va multumim tuturor pentru participare si va asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe Meseria de parinte.ro

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Castigatori concurs Nemi

Sharing is caring:

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*