Castigatorii concursului Nemi – Carti pentru copii

Astazi s-a incheiat concursul organizat impreuna cu Editura Nemi Carti pentru copii.

Concursul a fost organizat pe Pagina de Fb Meseria de parinte iar participantii au trebuit sa ne lase un comentariu in care sa ne spuna cum le deschid celor mici pofta pentru lectura.

Premiile constau in 5 pachete continand 3 carti:

1. Cum să-ţi dresezi dragonul
2. Fraţii Tapper în război
3. Viaţa pe Marte

Premiile vor fi trimise de Editura Nemi direct castigatorilor.

Am avut in total 50 de participanti, lista cu numele acestora precum si raspunsurile poate fi descarcata de aici sau verificata direct la postarea de pe Facebook.

 

Iar castigatorii sunt…. numerele: 10, 15, 44, 39, 34.

10 Simona Sica

15 Sofia Maria

44 Gheorghe Maria Corina

39 Oana Mihaela Chisnenco

34 Ion Grigore

Felicitari castigatorilor! Va rugam sa ne trimiteti intr-un mesaj privat urmatoarele date personale pentru a le transmite catre Editura Nemi: Nume prenume, telefon, adresa.

Va multumim tuturor pentru participare si va asteptam si la urmatoarele concursuri pe care le vom organiza pe Meseria de parinte.ro

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Castigatori concurs Nemi

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit, pentru copiii care fac sport de performanta

  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus si in 2011, la scurt timp dupa ce am devenit mama, am infiintat Asociatia […]

 • Brigitte

  “Brigitte, o coleg? in preg?tire, mi-a istorisit odat? o intamplare care ilustreaz? aceste ganduri. Cu permisiunea ei incerc s-o prezint […]

 • ECO+AQUA=EQUA sau cum evitam BPA

  Va povesteam in articolul precedent cat de periculos este plasticul care contine BPA si ca acesta a fost interzis inca din 2008 […]

 • Noi cu cine votam?

  – Mami, noi cu cine votam? – Hai sa vedem. Voi cu cine vreti? -Mami, eu vreau sa votam o […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*