Cartoon Network lanseaza Academia CN: Fotbal la Bucuresti!

Deci astazi in sfarsit pot sa ies din sfera “fetitelor” si sa fac si recomandari pentru baieti 🙂 . Baietii vostri binenteles, pe care ii puteti duce maine sa se distreze cu Luiz Gustavo. Nu stiti cine-i Luiz? Nici eu, dar am o poza cu el 🙂 .

CARTOON NETWORK ACADEMY - FUSSBALL

Glumesc, normal ca stiu ca baiatul din imaginea de mai sus este “un jucător de fotbal brazilian iar din august 2013, Gustavo este mijlocaș al echipei germane VfL Wolfsburg. Prima participare a fotbalistului în naționala Braziliei a avut loc în anul 2011, atunci când antrenorul Mano Menezes l-a desemnat în primul unsprezece în meciul amical împotriva Germaniei. Luiz Gustavo și-a făcut debutul pe 10 august, în minutul 86 al partidei. În anul 2013, el a fost selectat pentru Cupa Confederațiilor FIFA, pe care Brazilia a câștigat-o învingând Spania cu 3 la 0. Gustavo a jucat în toate meciurile competiției.

Foarte pe scurt:

– maine 17 mai intre orele 14 si 18, in centrul Comercial Baneasa Shopping City, copiii au posibilitatea sa se intalneasca si sa se antreneze alaturi de versiunea digitala a fotbalistului prezentat mai sus.

– Copiii se vor putea vedea jucand fotbal alaturi de mijlocasul brazilian, pe un ecran imens.

– Copiii intre 6 si 15 ani isi pot demonstra talentele la fotbal si pot chiar castiga marele premiu oferit de Academia Cartoon Network.

– Daca aveti copii mai mici de 7 ani, exista un spatiu dedicat lor unde vor putea desena planse cu personajele preferate de pe Cartoon Network.

–  In Academia Cartoon Network se pot inscrie copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 15 ani. Concursul de fotbal se va desfasura intre 16 mai si 13 iunie, perioada in care copiii (pot fi si fete, da? 🙂 ) trebuie sa incarce pe siteul Cartoon Network un clip video prin care sa isi demonstreze talentul la fotbal. Dupa incarcarea inregistrarilor, toti copiii isi pot vota clipul preferat pana pe 29 iunie. In premiera, in acest an, vor fi alesi doi mari castigatori, cel de-al doilea fiind desemnat si sustinut de Digi Sport, partenerul media al Academiei Cartoon Network. Ambii castigatori vor putea participa la un antrenament cu Luiz Gustavo. Wow, asta da premiu! 🙂

CARTOON NETWORK ACADEMY - FUSSBALL

Comenteaza cu contul de FB

One thought on “Cartoon Network lanseaza Academia CN: Fotbal la Bucuresti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *