“Over the garden wall”

Imi place la nebunie titlul original al acestei noi mini-serii de desene animate, insa pentru ca cei care se vor uita la el sunt in special copiii, traducerea ar fi mult mai potrivita 🙂 . “Dincolo de hotarul gradinii” este povestea a doi frati care se trezesc pierduti in Necunoscut, o padure misterioasa in deriva. Cel mai mare dintre frati, Wirt, beneficiaza de o voce inconfundabila, nimeni altul decat Alex Velea 🙂 .

Am putut sa vad cateva episoade din aceasta serie de desene cu ocazia unei proiectii private ce a avut loc la Cinema City in Sun Plaza. Prima impresie a fost ca desenele sunt putin cam misterioase si intunecate pentru gustul meu insa m-am lasat prinsa de povestea celro doi frati si bestiei din padure si acum astept cu nerabdare sa vad cum se termina 🙂 . Fetelor le-a placut si lor, desi Andreea s-a speriat putin tot de aceeasi bestie, insa cred ca factorul major a fost intunericul din sala. La final mi-a zis ca vrea sa vada continuarea dar acasa, sa fie lumina 🙂 .

“Dincolo de hotarul gradinii” este o poveste nostalgica, inspirata din cultura folk si cu o multime de ilustratii clasice. Coloana sonora este minunata si contine mai multe melodii americane ce au influentat intreaga industrie muzicala.

Acest desen animat se bazeaza pe scurtmetrajul lui Patrick McHale, “Tome of the Unknown“, care a primit premiul Bruce Corwin pentru cea mai buna animatie de scurtmetraj de la Festivalul Internationa de Film Santa Barbara, editia 2014.

“Dincolo de hotarul grădinii” va fi difuzat pe parcursul a cinci seri și va începe luni, 6 aprilie, de la 19.05, pe postul de desene animate Cartoon Network.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de parinte, nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

[youtube Dc03Os3J2yI nolink]

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *