S-a dat startul la Swimathon!

Gata, e oficial. Pe 12 iulie, la Bazinul Olimpic Lia Manoliu, va avea loc editia din acest an a Swimathon.

Swimathon, prin definitie, este un eveniment care face valuri la propriu insa anul asta va fi cu adevarat senzational deoarece in premiera printre inotatori se va numara si echipa Bloggeritelor mame, formata din Ana Nicolescu – Mamica urbana, Bogdana Dobre – bloggerita in Calea Lactee, Tily Niculae si, cu mandrie o spun, subsemnata. Vom inota pentru a fi alaturi de Asociatia Unu si Unu, care sustine copiii nascuti prematur si famiile lor. Este o cauza care ma atinge in cele mai adanci emotii si are o foarte mare legatura cu nasterea Alexandrei.

Copiii nascuti prematur se afla  de multe ori in situatii critice si uneori doar un detaliu minor face diferenta intre viata si moarte.  Parintii si familiile copiilor nascuti prematur nu pot face fata intodeauna greutatilor care ii lovesc, atat din punct de vedere financiar dar si emotional, iar daca mai este vorba si despre o sarcina multipla atunci incercare este cu cu atat mai mare. Haideti sa fim alaturi de ei si de Asociatia Unu si Unu, sa ii sustinem cu fonduri, cu o vorba buna sau cu un share. Daca nu noi, parintii, atunci cine? Dati de veste ca la Swimathon se inoata pentru copiii prematuri.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu terminologia, iata despre ce e vorba, in cateva cuvinte:

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante.

Cum funcţionează:

  • Pe parcursul zilei, vor fi trei sau patru serii de înot de câte 50 de minute fiecare, în funcţie de numărul de înotători înscrişi.
  • Evenimentul va fi deschis publicului, iar participanţii îşi invită susţinătorii să îi încurajeze în direct în competiţie.
  • Înotătorii strâng fonduri cu ajutorul reţelei sociale proprii şi a organizaţiei pe care o susţin.”

Avem deja si primii sustinatori, printre ei se numara Clubul Pescariu Sports&Spa care ne-a pus la dispozitie cu generozitate piscina unde ne putem antrena cu drag si spor. Multumim!

“Stiu cum este sa nasti un copil prematur si cat de important este sa ai alaturi oameni care te ajuta si te sustin. Pe 12 iulie inot la Swimathon pentru Asociatia Unu si Unu, pentru a fi alaturi de copiii nascuti prematur si famiile lor. Haideti sa aratam impreuna ca putem schimba lumea in bine. Daca nu noi, parintii, atunci cine?” – Ana Maria Mitrus, Meseria de parinte.ro

980x275--1

Comenteaza cu contul de FB

One thought on “S-a dat startul la Swimathon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *