Voi de cate ori o sunati pe doamna?

Sharing is caring:

Ma intalnesc cu prietena mea sa bem o cafea si in timp ce dezbateam ce s-a mai intamplat de cand nu ne-am vazut, ii suna telefonul. Era cel mic, care avea niste nelamuriri legate de tema. Dupa ce a inteles care e problema, prietena mea o suna pe doamna. Au stat la povesti vreun sfert de ora, discutand despre multe altele decat tema problema. La finalul conversatiei, am intrebat-o de curiozitate de cand nu a mai vorbit cu doamna, parea ca a trecut ceva timp.

– A, pai si ieri am sunat-o. De fapt o sun tot timpul, cand e ceva legat de scoala, o sun sa 0 intreb.

– Si doar tu o suni sau si ceilalti parinti?

– Si ceilalti o suna mereu. E tare draguta, ne raspunde tot timpul.

– Si daca aveti cate o problemuta sau o nelamurire o sunati si stati cate 15 minute cu ea la telefon? ūüôā

– Ohooo, uneori si mai mult.

– Cati copii sunt in clasa?

– 29.

– Deci daca presupunem ca cel putin jumate dintre parinti o suna pe doamna in fiecare zi, cate minim 15 minute, ce iese? Zilnic, doamna sta la telefon cu voi aproape 4 ore. Cum vine asta?

– Pai.. cam ciudat, dar nu m-am gandit la asta. Eu doar vroiam sa stiu ce exercitii au tema pentru maine.

РInteleg asta, dar incercam sa ma pun si in locul doamnei. Cat de neplacut si obositor trebuie sa fie sa stai 4 ore la telefon zilnic, sa explici ce s-a intamplat la scoala si ce teme au copiii. Eu sa fiu in locul ei nu v-as mai raspunde decat daca sunt probleme serioase. Cred ca are si ea dreptul la o viata personala  :).

– Dar cum sa nu raspunda, noi de unde sa stim ce teme au copiii?

Asa s-a incheiat cafeaua noastra, cu aceasta intrebare grea, pentru care nu i-am dat niciun raspuns. Doar am intrebat-o cum ar fi sa stabileasca la sedinta ca ea sa vorbeasca zilnic cu doamna, iar ceilalti parinti sa o sune pe ea ca sa le transmita ce si cum.

– E, hai, cum sa ma sune pe mine?! Eu nu am atata timp sa vorbesc cu toti la telefon.

sedinta cu parintii

 

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

 1. Te inscrii la Newsletter  (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
 2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
 3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
 4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

Sharing is Caring!¬† ‚̧

 

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Articolele publicate¬† pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi ‚Äď dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil in scris al proprietarului blogului, Ana Maria Mitrus.

foto

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita ‚Äď cu Cristi, si sunt mama ‚Äď de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Curs online gratuit: “Cum Sa Cresti Un Campion”
  Sharing is caring:

  Cand spunem “campion” automat ne gandim la sport. Acolo exista competitie, medalii, clasamente. Si trebuie sa recunosc ca tot datorita […]

  Sharing is caring:
 • CSR European Lessons
  Sharing is caring:

  Aflat la a doua editie, ‚ÄúEuropean CSR Lessons‚ÄĚ este un eveniment de 2 zile, organizat de¬†ResponsabilitateSociala.ro¬†in parteneriat cu o serie […]

  Sharing is caring:
 • Copii mici, probleme mici! Copii mari, probleme…multe!
  Sharing is caring:

  Imi povesteste prietena mea ca fetita ei (de-o seama cu Alexandra) a venit intr-o zi acasa si i-a spus ca […]

  Sharing is caring:
 • Incepand cu 1 aprilie alocatiile copiilor vor fi majorate. Din ce data vom primi suma de 150 lei / copil
  Sharing is caring:

  Prima alocaŇ£ie mńÉritńÉ va fi primitńÉ de fapt √ģn luna mai. ToŇ£i pńÉrinŇ£ii trebuie sńÉ Ňütie cńÉ alocaŇ£iile se primesc […]

  Sharing is caring:

4 thoughts on “Voi de cate ori o sunati pe doamna?

 1. Foarte bine punctat. Eu sńÉ lucrez √ģn √ģnvńÉ»õńÉm√Ęnt a»ô proceda cum ai spus tu… doar la problemele urgente a»ô rńÉspunde! Nu mi se pare drept sńÉ fac »ôedin»õe cu pńÉrin»õii prin telefon!

  1. Multumesc, ma bucura tare mult sustinerea voastra. Recunosc am avut cateva temeri cand am dat “publish” ūüôā

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*