Cine merge cu mine la Festivalul de Parenting?

Am o surpriza pentru voi: pe 13 iunie va avea loc a doua editie a Festivalului de Parenting, al carui invitat special este Nancy Buck a.k.a. “Mama parintilor 2.0”. Nancy este psiholog si doctor in dezvoltare aplicata in educatie parentala si promoveaza relatiile armonioase intre parinti si copii. Ea a fondat compania Peaceful Parenting Inc si este autor al mai multor carti in domeniu, speaker si trainer. De asemenea este expert in motivatie interioara, comportament si psihologie, avand abilitati in a dezvolta relatii de colaborare pe termen lung intre parinti si copii.

Misiunea asumata public de catre Nancy S. Buck, creatoarea conceptului Peaceful Parenting, este sa transforme lumea intr-un loc mai bun pentru toti copiii si parintii acestora.

In cadrul festivalului va fi lansata “Trusa de bunastare a familiei“, un instrument care ii ajuta pe parinti sa le creeze copiilor deprinderi pozitive si sa imbunatateasca comunicarea si relatiile armonioase in familie. Acest instrument de educatie le arata celor care il folosesc, cum sa primeasca aprecieri si cum sa le ofere folosind cuvinte potrivite, cum sa verbalizeze anumite stari emotionale si sa aiba comportamente diferite in situatii similare, cum sa creeze o legatura speciala intre membrii familiei si cum sa petreaca timp de calitate impreuna

Trusa de Bunastare a Familiei a aparut ca un prim instrument romanesc de PARENTING 2.0 aplicat. Am pornit de la intrebarea “cum sa educi fara sa ranesti emotional?”. Trusa este raspunsul, modalitatea prin care concepte psihologice precum stima de sine sau inteligenta emotionala, sa poata fi la indemana parintilor, a bunicilor, si sa le poata folosi cu ajutorul unor instrumente clare. Parintii au nevoie de ceva concret, amuzant si usor de folosit”, a declarat Mirela Horumba creatoarea Trusei de Bunastare a Familiei si initiatoarea Festivalului de Parenting.

Festivalul de Parenting, editia a doua va avea loc la hotel Crowne Plaza din Bucuresti, inscrierile se pot face aici. Mai multe detalii puteti afla pe site-ul oficial sau pe Pagina de FB Festivalul de Parenting.

Supriza mea este ca, in calitate de partener media, am doua invitatii pentru voi. Daca vreti sa mergeti cu mine la  Festivalul de Parentig, va rog sa lasati un comentariu prin care sa va exprimati intentia. Aveti trei saptamani la dispozitie iar in duminica, 7 iunie, cu ajutorul lui random.com voi anunta cine se va bucura alaturi de mine sa o asculte pe Nancy Buck si in plus, va primi Trusa de bunastare a familiei. Invitatiile sunt oferite de organizatori.

Astept cu drag comentariile voastre si va stau la dispozitie pentru orice informatii suplimentare.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de parinte, nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

mapa parinti

Comenteaza cu contul de FB

16 thoughts on “Cine merge cu mine la Festivalul de Parenting?

  1. Da, mi-ar placea sa merg la acest festival. Mai ales ca 13 Iunie este intr-o sambata.
    Particip!

  2. Sunt foarte interesata de tot ceea ce inseamna dezvoltare personala si parinteala (parenting:). Vreau sa merg la conferinta pentru ca vreau sa stiu mai multe despre Peaceful Parenting si instrumentele pe care le pune la dispozitie. Multumesc!

  3. As vrea si eu sa particip si sa primesc trusa pentru bunastarea parintelui.

  4. Imi doresc foarte mult sa merg la conferinta. Sper sa primesc o invitatie :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *