Cum puteti afla raspunsul la orice intrebare despre celulele stem

Cand am nascut eu (ambele dati), am fost evident intrebata daca vreau sa recoltez celule stem. Iar eu evident, am intrebat: cesuntalealacefolosesccinelerecolteazacinele pastreazacineletransportacatsuntvalabile s.a.m.d. De aproximativ 10 ani, de fiecare data cand vine vorba despre celule stem eu scot lista cu intrebari in speranta ca voi primi niste raspunsuri oficiale si pertinente. De fiecare data primesc raspunsuri contradictorii iar asta ma dezamageste rau de tot.

Acum intreb doar pentru cultura mea generala, insa atunci am facut sapaturi adanci, chiar am trimis emailuri la toti cei care erau pe piata (nu multi e adevarat) si nu mi-a raspuns niciunul. E adevarat ca intrebarile mele ieseau din sfera raspunsurilor pe care le aveau ei pregatite sau a motivelor pe care le invocau in recomandarea celulelor stem. Ca mama si viitor client, aveam nevoie sa stiu ce cumpar, de ce cumpar si care sunt conditiile. Insa ce primeam la schimb erau doar scenarii de groaza in care eu eram singura vinovata pentru ca nu am facut tot ce se putea.

Tot acesta este motivul pentru care pana acum nu am acceptat nicio campanie care sa aiba legatura cu celulele stem. Pentru ca toate erau campanii de vanzari fara sa se explice exact ce se vinde.

Acum ma bucur pentru ca in sfarsit cineva, respectiv Biogenis, a inteles nevoia asta de sti a viitorilor parinti si a lansat o campanie de informare si educare referitoare la celulele stem. E o initiativa atat de laudabila incat sper sa profitati cu totii de ea. Promisiunea celor de la Biogenis este ca vor raspunde la orice intrebare legata de celulele stem sau activitatea bancii in general. In plus, initiativa este la un nivel atat de personal incat fiecare intrebare va primi un raspuns video personalizat, chiar din partea Directorului General al Bancii, domnul Doctor Dorin Pirciog. Campania s-a nascut exact din ideea ca romanii stiu prea putine despre aceste servicii, beneficiile lor si procesul in sine de prelevare si stocare.

Am fost atat de incantata de aceasta campanie incat am trimis prima intrebare care mi-a venit in minte (de fapt sunt doua :)): “In Romania exista posibilitatea de a se efectua transplanturi de celule stem? Daca da, care este costul mediu al unei asemenea interventii“. In doar cateva zile am primit si raspunsul: “Draga Ana Maria…

Iata si dovada:

[youtube T-cWozj4GwM nolink]

Eu atata va zic: acum este momentul sa intrebam tot ce ne framanta pentru ca orice intrebare, oricat de banala, va primi un raspuns. Haideti sa profitam de aceasta oportunitate pentru ca parintii care vin in urma noastra sa beneficieze de informatiile la care noi nu am avut acces.

Puteti trimite si voi intrebarile voastre pe pagina speciala www.biogenis.ro/raspunde si veti primi un raspuns oficial in cateva zile.

Sper sa va fie de folos aceste informatii si daca nu va cer prea mult, reveniti cu un comentariu in care sa ne impartasiti si noua intrebarea voastra si raspunsul pe care l-ati primit.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de parinte, nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *