Spotify este disponibil in Romania

Spotify, aplicatia de music streaming este in sfarsit disponibila si in Romania. Asteptata de mult timp de iubitorii de muzica, Spotify si-a facut astazi aparitia in App Store.

Spotify disponibil in Romania

Spotify ofera muzica preferata direct pe mobil

Serviciul lansat in urma cu aproape 10 ani in Suedia, este prezent deja in 60 de tari si cumuleaza 140 de milioane de utilizatori activi. Fiind disponibil pe dispozitive mobile, pe desktop si fiind integrat cu multe alte sisteme audio, Spotify a strans in arhiva sa peste 30 milioane de piese muzicale.

Pentru o taxa lunara modica, Spotify le ofera de acum si utilizatorilor romani accesul la muzica preferata, facandu-le concurenta celor de la Apple Music, Amazon Music, Google Play Music, Tidal, Deezer si Zonga.

Voi ce aplicatie  folositi pentru a asculta muzica preferata? Cum vi se pare Spotify?

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter  (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte
Sharing is Caring!
 

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil in scris al proprietarului blogului, Ana Maria Mitrus.

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *