Bazele croitoriei – luarea masurilor

In ultima saptamana din august m-am apucat sa-i fac Alexandrei un sarafan pentru scoala. In entuziasmul meu am aruncat o intrebare pe FB daca e cineva interesat de niste Tips & Tricks despre croitorie si am primit un feedback fantastic, asa ca am promis un tutorial despre cum se face un sarafan.

Dar pentru ca este un domeniu foarte vast si extrem de interesant am decis sa o iau pas cu pas. Asa ca am inceput cu Bazele croitoriei – luarea masurilor. Puteti descarca documentul aici sau dand click pe poza de mai jos.

Astept parerile voastre precum si orice intrebare sau nelamurire pe care o aveti. Va rog sa studiati bine primul capitol pentru ca in curand urmeaza partea a doua, Cum construim tiparul pentru sarafan, si n-as vrea sa credeti ca vorbesc limbi straine :).

Spor la citit si stati pe aproape. Urmeaza multe multe informatii si tutoriale interesante.

Ca sa fiti la curent cu noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter.

Bazele croitoriei - luarea masurilor

 

 

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

2 thoughts on “Bazele croitoriei – luarea masurilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*