Pentru pasionatii de lucru de mana

Daca va place lucrul de mana, indiferent ca e croitorie, tricotat, crosetat, tehnica servetelului, bricolaj sau orice altceva va trece prin cap, va invit sa va alaturati comunitatii de pe forumul Lucru de mana. O sa gasiti acolo multe persoane pasionate de ceea ce pot face doua maini dibace, unele mai experimentate, altele mai incepatoare.

Puteti afla multe tips&tricks despre hobbyul vostru si poate, cu putin noroc si multa munca va veti numara printre fericitii care ajung chiar sa obtina venituri din ceea ce le place. Exista multe persoane care au invatat atat de multe pe forum incat au reusit sa-si faca o afacere din pasiunea lor.

Cum spuneam, pe forum veti gasi o comunitate calda si prietenoasa care impartaseste informatii care v-ar putea costa bani frumosi intr-un sistem formal. Membrii forumului (aproape 50.000 in acest moment) se cunosc intre ei si in general sunt impartiti pe grupuri care impartasesc aceeasi pasiune. Dar se intalnesc si la topicurile generaliste cum ar fi maternitatea, cuplul, alimentatia, retete, cresterea plantelor, politica, religie etc. Pentru ca pe Lucru de mana gasiti orice subiect v-ar trece prin cap. Iar daca, totusi, el nu exista, il puteti crea chiar voi.

In plus, periodic, exista concursuri cu premii substantiale cum ar fi o masina de cusut Brother.

Daca va place lucrul de mana cu siguranta nu aveti nevoie de mai multe motive ca sa va inscrieti pe forum. Daca nu prea aveti idee cu ce se mananca lucrul de mana, va puteti inscrie pe forum ca sa aflati. Cu siguranta veti gasi ceva interesant acolo.

Si bine-nteles va asteptam si pe Pagina de FB Lucru de mana. Pentru informatii, tutoriale sau doar o sueta la cafea 🙂 .

lucrudemana

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *