Pentru pasionatii de lucru de mana

Sharing is caring:

Daca va place lucrul de mana, indiferent ca e croitorie, tricotat, crosetat, tehnica servetelului, bricolaj sau orice altceva va trece prin cap, va invit sa va alaturati comunitatii de pe forumul Lucru de mana. O sa gasiti acolo multe persoane pasionate de ceea ce pot face doua maini dibace, unele mai experimentate, altele mai incepatoare.

Puteti afla multe tips&tricks despre hobbyul vostru si poate, cu putin noroc si multa munca va veti numara printre fericitii care ajung chiar sa obtina venituri din ceea ce le place. Exista multe persoane care au invatat atat de multe pe forum incat au reusit sa-si faca o afacere din pasiunea lor.

Cum spuneam, pe forum veti gasi o comunitate calda si prietenoasa care impartaseste informatii care v-ar putea costa bani frumosi intr-un sistem formal. Membrii forumului (aproape 50.000 in acest moment) se cunosc intre ei si in general sunt impartiti pe grupuri care impartasesc aceeasi pasiune. Dar se intalnesc si la topicurile generaliste cum ar fi maternitatea, cuplul, alimentatia, retete, cresterea plantelor, politica, religie etc. Pentru ca pe Lucru de mana gasiti orice subiect v-ar trece prin cap. Iar daca, totusi, el nu exista, il puteti crea chiar voi.

In plus, periodic, exista concursuri cu premii substantiale cum ar fi o masina de cusut Brother.

Daca va place lucrul de mana cu siguranta nu aveti nevoie de mai multe motive ca sa va inscrieti pe forum. Daca nu prea aveti idee cu ce se mananca lucrul de mana, va puteti inscrie pe forum ca sa aflati. Cu siguranta veti gasi ceva interesant acolo.

Si bine-nteles va asteptam si pe Pagina de FB Lucru de mana. Pentru informatii, tutoriale sau doar o sueta la cafea 🙂 .

lucrudemana

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Produsele Himalaya Herbals
  Sharing is caring:

  Citeam de curand un pliant de la Himalaya Herbals si am vazut siropelul Bonnisan pe care i-l dadeam Alexandrei cand […]

  Sharing is caring:
 • Mama Manager Meeting #1 // Formular inscriere
  Sharing is caring:

  Imi face o deosebita placere sa va invit la prima intalnire “Mama Manager – Comunitatea Mamelor care sunt sau isi doresc […]

  Sharing is caring:
 • Barry Schwartz: The paradox of choice
  Sharing is caring:

  Un discurs fascinant despre paradoxul libertatii induse, al alegerilor si regretelor inerente. Despre asumarea responsabilitatii si despre secretul fericirii… care […]

  Sharing is caring:
 • Cine sunt castigatoarele Atelierului de gatit
  Sharing is caring:

  Am avut un weekend plin cu multe petreceri asa ca am intarziat putin cu raspunsul pentru Atelierul de gatit pe […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*