Campania „Cif curata Romania”

Cand vrem o Romanie curata, ne gandim in primul rand la copii. Ei sunt cel mai usor de influentat. Traim intr-o societate in care devine din ce in ce mai greu sa le protejam inocenta. Putem sa inchidem televizorul, sa limitam accesul lor pe internet sau la diferite publicatii. Dar cum putem bloca limbajul strazii, mesajele si inscriptiile agresive care apar pe peretii cladirilor?

Si tu poti lua parte la aceasta initiativa! In perioada 20 februarie – 30 mai 2014, fotografiaza orice mesaj agresiv de pe strada si incarca fotografia pe site sau pe Facebook . Locatiile curatate pe parcursul campaniei vor fi stabilite printr-o serie de selectii aplicate fotografiilor inscrise pe site, in limitele si conditiile regulamentului. Pe masura finalizarii operatiunilor de curatenie, pozele dinainte si dupa curatare vor fi disponibile in galeriile de pe website si pagina de Facebook.

Conform unui studiu demarat de Unicef, violenta psihica asupra copiilor are loc, de cele mai multe ori, la scoala sau pe strada si poate avea efecte devastatoare asupra micutilor, de la afectiuni psihologice si cicatrici emotionale, pana la probleme de adaptare tn societate, la varsta adulta.[1]

Suntem foarte mândri de această ințiativă, precum și de puterea de curățare a produselor Cif, pe care ne bazăm în procesul de înlăturare a inscripțiilor. Cif începe curățenia, însă pentru etapa următoare, ne bazăm pe sprijinul întregii comunități în a menține străzile curate și lipsite de mesaje agresive.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *