Campania „Cif curata Romania”

Sharing is caring:

Cand vrem o Romanie curata, ne gandim in primul rand la copii. Ei sunt cel mai usor de influentat. Traim intr-o societate in care devine din ce in ce mai greu sa le protejam inocenta. Putem sa inchidem televizorul, sa limitam accesul lor pe internet sau la diferite publicatii. Dar cum putem bloca limbajul strazii, mesajele si inscriptiile agresive care apar pe peretii cladirilor?

Si tu poti lua parte la aceasta initiativa! In perioada 20 februarie – 30 mai 2014, fotografiaza orice mesaj agresiv de pe strada si incarca fotografia pe site sau pe Facebook . Locatiile curatate pe parcursul campaniei vor fi stabilite printr-o serie de selectii aplicate fotografiilor inscrise pe site, in limitele si conditiile regulamentului. Pe masura finalizarii operatiunilor de curatenie, pozele dinainte si dupa curatare vor fi disponibile in galeriile de pe website si pagina de Facebook.

Conform unui studiu demarat de Unicef, violenta psihica asupra copiilor are loc, de cele mai multe ori, la scoala sau pe strada si poate avea efecte devastatoare asupra micutilor, de la afectiuni psihologice si cicatrici emotionale, pana la probleme de adaptare tn societate, la varsta adulta.[1]

Suntem foarte mândri de această ințiativă, precum și de puterea de curățare a produselor Cif, pe care ne bazăm în procesul de înlăturare a inscripțiilor. Cif începe curățenia, însă pentru etapa următoare, ne bazăm pe sprijinul întregii comunități în a menține străzile curate și lipsite de mesaje agresive.”

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Lansare Ariel 3in1 PODS
  Sharing is caring:

  Ieri va povesteam despre haine frumoase, astazi va spun cum sa avem grija de ele :). Amuzant e ca n-am […]

  Sharing is caring:
 • Cum am devenit blogger international @ #eFfluent5
  Sharing is caring:

  Am revenit de 2 zile din Paris, unde am participat la evenimentul “Le Spot des e-fluent” organizat de Parole de mamans, […]

  Sharing is caring:
 • Review Statie de calcat Philips PerfectCare Pure
  Sharing is caring:

  Am promis ca revin cu pareri despre statia de calcat pe care am primit-o spre testare. Ce sa zic, depaseste […]

  Sharing is caring:
 • Great News! “Meseria de parinte” is available in English
  Sharing is caring:

  Last year I received a lot of messages from you, telling me that you are using Google translate to read […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*