Atelier gratuit de Dragobete pentru copii

Sharing is caring:

Duminica 23 Februarie, incepand cu ora 12:30 puteti merge cu ce cei mici la Atelierul Fistichiu, un atelier gratuit ce va avea loc la Libraria Bastilia, P-ta Romana nr. 5. Pe durata atelierului copiii vor invata povestea sarbatorii de Dragobete si vor realiza accesorii si cadouri creative specifice acestui eveniment, indrumati cu atentie de specialistii BluParty. Atelierul este recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani.

Intrarea la Atelierul Fistichiu este libera si se face pe baza unei inscrieri, in limita locurilor disponibile. Pentru inscriere puteti suna la nr. 021.252.2003 sau puteti trimti un email la denisa.dan@bluparty.ro cu subiectul “Atelier de Dragobete”. In email va rugam sa mentionati numele si data de nastere a copiilor.

Distractie placuta!

1800240_818203614863468_1450444047_n

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Zile libere in 2019 – Sarbatori legale in Romania
  Sharing is caring:

  Zile libere in 2019 Poate vi s-a facut dor de o vacanta si nu stiti cand sa o programati 🙂 […]

  Sharing is caring:
 • What happens in Vegas stays.. on Facebook!
  Sharing is caring:

  Am inceput saptamana in forta, cu conferinta “Comunicarea Instrumentelor Structurale – principii și strategii” . Da… stiu….  nu o sa insist pe […]

  Sharing is caring:
 • Le-am lasat singure pe internet. Am avut ceva emotii dar a fost totul bine.
  Sharing is caring:

  Mi se intampla foarte des sa ma aflu in fata unei situatii de genul: “Mami, doamna ne-a spus astazi la […]

  Sharing is caring:
 • Mama Manager Meeting #1 // Formular inscriere
  Sharing is caring:

  Imi face o deosebita placere sa va invit la prima intalnire “Mama Manager – Comunitatea Mamelor care sunt sau isi doresc […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*