Atelier gratuit de Dragobete pentru copii

Duminica 23 Februarie, incepand cu ora 12:30 puteti merge cu ce cei mici la Atelierul Fistichiu, un atelier gratuit ce va avea loc la Libraria Bastilia, P-ta Romana nr. 5. Pe durata atelierului copiii vor invata povestea sarbatorii de Dragobete si vor realiza accesorii si cadouri creative specifice acestui eveniment, indrumati cu atentie de specialistii BluParty. Atelierul este recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani.

Intrarea la Atelierul Fistichiu este libera si se face pe baza unei inscrieri, in limita locurilor disponibile. Pentru inscriere puteti suna la nr. 021.252.2003 sau puteti trimti un email la denisa.dan@bluparty.ro cu subiectul “Atelier de Dragobete”. In email va rugam sa mentionati numele si data de nastere a copiilor.

Distractie placuta!

1800240_818203614863468_1450444047_n

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*