“Scrisoarea cu dragoste” – atelier gratuit pentru copii

Va invit la un atelier plin de dragoste, in cadrul caruia copiii isi vor folosi imaginatia pentru a realiza felicitari tematice pentru parinti, decorate in culori acrilice. De asemenea, cei mici vor afla in mod creativ legenda si semnificatia sarbatorii iubirii la romani si despre traditiile celei mai romantice zile din an.

Sarbatoarea iubirii la romani isi are legenda legata de Dragobete, fiul chipes al Babei Dochia despre care se spunea ca aducea iubire in casa si in suflet. In trecut, de sarbatoarea Dragobetului, baietii si fetele se imbracau in haine de sarbatoare si mergeau impreuna in padure sa culeaga primele flori ale primaverii, ghioceii si viorele, pe care le puneau la icoane si despre care se spunea ca dobandeau calitati magice.

Atelierul va fi coordonat de Alexandra Timofte, actrita la Teatrul Notara si Manager de Creatie in echipa BluParty.

Maerialele consumabile si voia buna sunt din partea BluParty iar decorul tematic de Valentine’s va fi asigurat de LaParty.

Atelierul va avea loc sambata, 14 februarie la ora 11:00 si este organizat de BluParty la Sala Dalles in cadrul Targului Valentine’s Day Fair. Atelierul este potrivit pentru copii cu varste inte 4 si 7 ani. Parintii care vor sa stea la atelier pot servi ceai sau cafea iar cei care doresc ca felicitarea sa fie o surpriza, pot vizita intre timp Targul “Valentine’s Day Fair”.

Inscrierea este gratuita, pentru detalii folositi cu incredere adresa de email alexandra.timofte@bluparty.com sau numarul de telefon 0732 99 27 27 🙂 .

atelier pentru copii scrisoarea cu dragoste

 

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *