“Scrisoarea cu dragoste” – atelier gratuit pentru copii

Sharing is caring:

Va invit la un atelier plin de dragoste, in cadrul caruia copiii isi vor folosi imaginatia pentru a realiza felicitari tematice pentru parinti, decorate in culori acrilice. De asemenea, cei mici vor afla in mod creativ legenda si semnificatia sarbatorii iubirii la romani si despre traditiile celei mai romantice zile din an.

Sarbatoarea iubirii la romani isi are legenda legata de Dragobete, fiul chipes al Babei Dochia despre care se spunea ca aducea iubire in casa si in suflet. In trecut, de sarbatoarea Dragobetului, baietii si fetele se imbracau in haine de sarbatoare si mergeau impreuna in padure sa culeaga primele flori ale primaverii, ghioceii si viorele, pe care le puneau la icoane si despre care se spunea ca dobandeau calitati magice.

Atelierul va fi coordonat de Alexandra Timofte, actrita la Teatrul Notara si Manager de Creatie in echipa BluParty.

Maerialele consumabile si voia buna sunt din partea BluParty iar decorul tematic de Valentine’s va fi asigurat de LaParty.

Atelierul va avea loc sambata, 14 februarie la ora 11:00 si este organizat de BluParty la Sala Dalles in cadrul Targului Valentine’s Day Fair. Atelierul este potrivit pentru copii cu varste inte 4 si 7 ani. Parintii care vor sa stea la atelier pot servi ceai sau cafea iar cei care doresc ca felicitarea sa fie o surpriza, pot vizita intre timp Targul “Valentine’s Day Fair”.

Inscrierea este gratuita, pentru detalii folositi cu incredere adresa de email alexandra.timofte@bluparty.com sau numarul de telefon 0732 99 27 27 🙂 .

atelier pentru copii scrisoarea cu dragoste

 

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Cum ne-am distrat cu Speedy Doc
  Sharing is caring:

  Am ajuns in acel moment in care sa-i cumperi un cadou unui copil devine o misiune aproape imposibila. Pana in […]

  Sharing is caring:
 • Va invit la Food Bloggers Conference
  Sharing is caring:

  Pentru unii, gatitul este doar o necesitate. Pentru altii, printre care ma numar si eu, gatitul este o pasiune. Dupa cum […]

  Sharing is caring:
 • “Hoinari prin anotimpuri” + La final avem #CONCURS
  Sharing is caring:

  Hoinari prin anotimpuri Va prezint astazi o colectie foarte frumoasa pentru copii, de la Editura Casa. Colectia este formata din […]

  Sharing is caring:
 • Mame celebre in cea mai mare campanie pentru etichetarea OMG
  Sharing is caring:

  Malin Akerman, Frances Fisher, Constance Zimmer, Sharon Osbourne s-au alaturat campaniei pentru etichetarea alimentelor modificate genetic (OMG). Campania derulata de  Environmental […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*