Joc şi Imaginaţie la Academia de Creativitate

Intre 14 si 21 decembrie 2014, va astept la atelierele gratuite pentru copii organizate impreuna cu Academia de creativitate. In cadrul atelierelor, copiii vor confectiona baghete magice care aduc iarna, vor crea podoabe din fetru si vor compune scrisori catre Mos Craciun. De asemenea, vor lectura Craiasa Zapezii si vor avea parte de nenumarate alte activitati cu surprize.

Duminica, 14 decembrie ora 16, se deschide si expozitia Sunt Creativ precum si targul obiectelor de hand made, ale caror fonduri vor fi directionate catre proiectul umanitar Coltul de Creativitate.

Asadar, va astept cu bucurie la saptamana minune peste care zanele au presarat praf magic, entuziasm si bunatate, in strada Caragea Ioan Voda nr. 2, la sediul Academiei de Creativitate.

Academia-de-Creativitate-web

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.