Lansare Chain of Confidence

Motto: “O femeie careia i se ofera putere inalta intreaga societate.”

Stiati ca in, in Romania, femeile sunt considerate “grup defavorizat”? M-am lovit de atatea ori de sintagma asta in ultimii 4-5 ani incat sincer, am inceput sa o cred. Oricat de mult m-am revoltat, oricat am incercat sa explic si oricat am vrut sa demonstrez ca, cel putin la nivel personal, nu sunt si nu ma simt defavorizata, din pacate nu am putut sa schimb nimic. Acesta este modul oficial in care statul si, de ce nu, UE privesc femeile, o atitudine care mie nu-mi place absolut deloc, chiar daca intentia este buna.

Eu consider ca atunci cand cineva este defavorizat nu-i aduci niciun avantaj aratandu-l cu degetul si umilindu-l prin obligatia de a declara singur acest lucru. Cred ca poti sa-l ajuti, oferindu-i incredere in sine, oportunitati pe care sa le dezvolte si instrumente cu care sa lucreze. Dar cel mai important este sa-i oferi modele si povesti de viata reale, care sa-i redea curajul si increderea intr-o viata mai buna.

Chain of confidence, este platforma unde se intalnesc povesti reale de succes cu femei care au reusit sa-si depaseasca nivelul si chiar sa-si depaseasca limitele. Aceasta platforma a fost lansata de Compania Tupperware, ca o componenta a misiunii sale globale de a schimba vieti si de sustinere a femeilor care de multe ori infrunta nenumarate bariere care li se interpun in calea visurilor. Femeile, si oamenii in general, nu stiu de ce sunt capabili si cat de departe pot sa viseze, insa pot afla despre aceste lucruri si se pot sustine reciproc.

Print

Chain of confidence Romania a fost lansat in luna octombrie si isi propune sa le ofere femeilor (si nu numai) un cadru de dezvoltare, suport in cresterea increderii in ele si depasirea prejudecatilor sociale.  Vor fi acolo articole din domeniile de interes pentru acestea, sfaturi de la specialisti, propuneri de colaborari si mult suport reciproc, pe baza experientei sau pregatirii fiecareia.

Pentru ca Tupperware le ofera femeilor si oportunitatea unui plan de afaceri care le poate ajuta sa obtina venituri suplimentare, putem intelege necesitatea unei platforme online unde femeile pot invata cum sa aiba incredere in ele si cum sa exercite influenta la randul lor.

Va astept pe Chain of confidence, unde puteti vedea cateva povesti de succes ale femeilor din Romania, dar unde puteti contribui la randul vostru cu experiente personale, sfaturi si orice informatie utila pentru comunitatea inscrisa pe platforma.

In incheiere vreau sa va spun ca acest articol nu este (neaparat) despre produsele Tupperware. Pentru ca un articol e prea putin pentru cate am sa va povestesc 🙂 . Asa ca nu uitati sa dati Like Paginii de FB   sau sa va inscrieti la Newsletter ca sa nu ratati niciunul dintre articolele viitoare. Promit sa va dezvalui o noua dimensiune a bucatariei si a gatitului 🙂 .

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *