Zana Zorilor si Norii Sentimente ii invita pe copii in lumea povestilor

Sambata si Duminica va invit la o serie de evenimente reacreative pentru copii. Evenimentele sunt cu acces gratuit si sunt dedicate copiilor cu varste intre 1 si 4 ani.

Sambata, 10 octombrie, de la ora 17:00 cei mici isi vor pune creativitatea la treaba in cadrul atelierului de colaj din seminte de dovleac, care ii va pregati pentru mult asteptatul Halloween. Dupa exersarea creativitatii copiii vor descoperi povestile despre toamna cu ajutorul simturilor, in cadrul unui spectacol non-verbal, “Sunetele toamnei”, un mix de sunete si muzica live.

Duminica, 11 octombrie, de la ora 17:00, Zana Zorilor si Norii Sentiment ii vor intampina pe copii si le vor explica emotiile prin povesti, muzica si un scurt metraj artistic. Dupa atelierul de creatie micutii vor invata sa creeze nori din diverse materiale, urmand sa descopere multe povesti despre nori.

Evenimentele sunt organizate de Mall Promenada in parteneriat cu Akka Show. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Promenada sau pe Pagina de FB Promenadaro. Partener media Meseriadeparinte.ro.

Va asteptam!

Ca sa fiti la curent in timp real cu toate noutatile de pe Meseriadeparinte.ro nu uitati sa va inscrieti la Newsletter.

La Joaca

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *