Fapte bune

Familiei Craciun i-a ars casa, nu o data, ci de doua ori. Cei cinci membri locuiesc intr-o singura camera.

Au nevoie de: Haine pentru Ana (9 ani), Laurențiu (6 ani) și Cristian (1 an și 2 luni), tata (M) si mama (S). Lemne pentru incalzirea de iarna. Maxim 2000 RON pentru intreaga iarna. Materiale de constructie, izolatie si finisaje (polistiren, ciment, tencuiala, mortar, etc). Alimente si dulciuri de Craciun. O slujba pentru Sorin. Sorin a fost data afara din slujba in constructii pe care o avea pentru ca a lucrat prea mult la reconstrcutia casei dupa incendiu si acum isi cauta o slujba in constructii. Orice, oriunde. Are si permis de conducere.

Mai multe aici: http://www.irule.ro/hai-sa-aducem-un-zambet-si-o-bruma-de-speranta-pe-chipul-familiei-craciun-de-craciun/

Fundatia Macrina are grija de 80 de copii, dintre care 31 stau permanent in centru. Copiii sunt orfani si incearca sa se integreze din nou in societate, insa statutul lor ii marginalizeaza.

Au nevoie de alimente ca de aer: faina, ulei, zahar, orez, bulion, paste. Produsele de curatenie sunt binevenite, rechizitele de asemenea, chiar si haine folosite, jucarii.
Cum se apropie iarna, copiii au mare nevoie de incaltaminte pentru sezonul rece (cizme, ghete).

Sunt 31 de copii cu varsta cuprinsa intre 6-18 ani, 15 baieti si 16 fete(2 copii-de la 6 pana in 10 ani, 20 de la 10 pana la 14 ani, 2 de la 14 pana la 16 ani, si 7 de la 16 la 18).

Mai multe informatii: http://www.irule.ro/pentru-cei-mai-putin-norocosi-ca-mine/

Event FB: https://www.facebook.com/events/448139845249678/

Va asteptam pe 20 si 21 decembrie intre 19:00 si 21:00 in Cafeneaua Lente sa donati ce puteti pentru aceste doua cazuri. Va rugam sa invitati cat mai multi oameni si sa dati mai departe. Pe data de 23 decembrie vom merge atat la familia Craciun, cat si la fundatia Macrina.

Multumim, ne vedem acolo!

Rox: 0720 751 541
Andreea: 0743 521 603

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*