Mare Talcioc Mare!

 

O ocazie minunata daca vreti sa-l ajutati pe Bibi.

Puteti alege una sau mai multe varinte de mai jos (sau puteti adauga altele):

– Puteti vinde produse si dona sumele stranse (daca aveti produse pe care doriti sa le donati dar nu puteti ajunge la talcioc, incerc sa le colectez eu si sa ma ocup de vanzarea lor)

– Puteti cumpara produsele care se vand la talcioc

– Puteti da sfoara-n tara despre acest eveniment, ajutand astfel la cresterea vanzarilor si implicit la cresterea sumei care va fi donata catre Bibi.

– ….. (daca aveti si alte idei, va rog sa-mi spuneti si le adaug ulterior)

Ne vedem la Talcioc.

 

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

5 thoughts on “Mare Talcioc Mare!

  1. Cam la ce ora se termina sambata talciocul? Nu pot ajunge la 12 dar mai tarziu poate ajungem.

    Cum pot sa dau inainte lucruri de vanzare?

    1. Buna Simona, nu stiu cat o sa dureze talciocul, dar pot sa vin eu sa iau lucrurile pe care vrei sa le donezi. Te rog scrie-mi pe email cand si unde putem sa ne intalnim.
      Multumesc mult pentru ajutor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.