Power up music

Sharing is caring:

De cand a(m) inceput scoala diminetile sunt cu totul altfel. Viata e cu totul altfel, asa ca fiecare zi incepe intr-o maniera pe care am pus-o pe stand by cu aproximativ 8 ani in urma.

Ca sa intru in ritm e nevoie de alte haine, de alta masina, de alta musica. De alta atitudine.

De trei luni am dat Smart FM pe Vibe FM intre orele 7 si 9. Dupa ora 9 revin la calm, la tocuri, la buddha bar si la ceaiul verde cu lamaie.

Pentru ca muzica are un efect foarte puternic asupra noastra si pentru ca exista cate o melodie pentru fiecare stare pe care o avem (sau pe care ne-o dorim), am creat o noua categorie: “Music for the spirit”.

Astazi, incepem ziua in forta! Buna dimineata! 🙂

[youtube yKxaVriQaDU nolink]

 

Sharing is caring:

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*