Eveniment gratuit: “Copii sanatosi in sezonul rece”

Pe 28 septembrie, de la ora 18:00, va avea loc un nou eveniment Social Moms, dedicat afectiunilor de sezon.

Vom discuta despre:

1.“Afectiuni de sezon la copii

Toamna si iarna, din pricina temperaturilor scazute, sunt cei mai mari inamici ai sanatatii, in special a copiilor. Organismul este mai expus numeroaselor boli ce pot duce la complicatii nedorite: gripa, pneumonie, laringite, otite. Aflam multe informatii si sfaturi utile despre cum sa gestionam afectiunile de sezon de la Dr. Corina Cilcic – medic primat pediatru

2.“Racelile de sezon si problemele respiratorii

Recelile de sezon presupun rinite si nas infundat, ceea ce inseamna discomfort, somn nelinistit si pot duce la complicatii pentru cei mici. Cat de important este consultul ORL in aceste cazuri si cum putem preveni astfel de probleme aflam de la Dr. Mirela Pavelescu – medic primar pediatrie, doctor in stiinte medicale la Spitalul Grigore Alexandrescu.

3.“Imunitatea copiilor in sezonul rece

Pentru ca au un sistem imunitar in plina dezvoltare, copii sunt cei mai expusi microorganismelor care duc la diferite afectiuni, in special in sezonul rece. Cum crestem imunitatea copiilor in sezonul rece? Ne raspunde la intrebari Dr. Irina Costache – medic pediatru, blogger la pediatricblog.info.

4.In plus, vom avea si un panel de Q&A cu tema “Mit sau adevar” in care vom discuta impreuna cu medicii invitati despre miturile mostenite de la mamele si bunicile noastre. Panelul va fi moderat de Cristina Otel.

Participarea la eveniment este gratuita dar este necesara solicitarea unei invitatii. Informatii complete despre eveniment, precum si formularul de inscriere, puteti gasi pe site-ul oficial Social Moms.

Ca sa fiti la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB   si sa va inscrieti la Newsletter.

? Sharing is Caring! ?  Daca ti-a placut acest articol, distribuie-l catre prietenii tai de pe  Facebook (click aici).

 

Afectiuni de sezon

Ana Maria Mitrus

Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.