Cum aflam sexul copilului?

Curiozitatea referitoare la sexul copilului este una dintre cele mai funny chestii din timpul sarcinii.

E fata? E baiat?

Mama are burta rotunda sau tuguiata? Are buzele umflate? Daca-i pui sare in crestet cum reactioneaza? Daca ii dai un ac de cusut il apuca de varf sau de ureche? 🙂 Toate sunt metode mai mult sau mai putin de incredere dar care sunt folosite foarte des..

Totusi, una din cele mai verificate metode este calendarul chinezesc. Nu cred ca exista o explicatie stiintifica dar eu garantez pentru ea :). La mine s-a potrivit de fiecare data (ceea ce exclude orice coincidenta) ba mai mult decat atat, toate prietenele mele care l-au testat si-au dat ok-ul.

Deci, macar de fun, puteti sa incercati si voi si o sa aveti ce povesti.

Cum se procedeaza? In tabelul de mai jos se intersecteaza varsta mamei la data conceptiei cu luna in care a avut loc conceptia si se afla sexul viitorului copil :).

Astept sa-mi spuneti si parerile voastre daca testati aceasta metoda.

Ca sa aflati si alte informatii interesante despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va inscrieti la Newsletter.

chinezesc

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro.

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii.

Articolele publicate pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *