Cum aflam sexul copilului?

Sharing is caring:

Curiozitatea referitoare la sexul copilului este una dintre cele mai funny chestii din timpul sarcinii.

E fata? E baiat?

Mama are burta rotunda sau tuguiata? Are buzele umflate? Daca-i pui sare in crestet cum reactioneaza? Daca ii dai un ac de cusut il apuca de varf sau de ureche? 🙂 Toate sunt metode mai mult sau mai putin de incredere dar care sunt folosite foarte des..

Totusi, una din cele mai verificate metode este calendarul chinezesc. Nu cred ca exista o explicatie stiintifica dar eu garantez pentru ea :). La mine s-a potrivit de fiecare data (ceea ce exclude orice coincidenta) ba mai mult decat atat, toate prietenele mele care l-au testat si-au dat ok-ul.

Deci, macar de fun, puteti sa incercati si voi si o sa aveti ce povesti.

Cum se procedeaza? In tabelul de mai jos se intersecteaza varsta mamei la data conceptiei cu luna in care a avut loc conceptia si se afla sexul viitorului copil :).

Astept sa-mi spuneti si parerile voastre daca testati aceasta metoda.

Ca sa aflati si alte informatii interesante despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va inscrieti la Newsletter.

chinezesc

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Va astept la Top Social Brands
  Sharing is caring:

  Vineri, 15 mai, va astept la cea mai noua editie a Top Social Brands, clasamentul ce reflecta gradul de implicare si […]

  Sharing is caring:
 • De ce nu ma supar niciodata pe copiii mei
  Sharing is caring:

  Unul dintre cele mai mari socuri legate de “educatia” primita de fetele mele in afara familiei, a fost cand, acum un […]

  Sharing is caring:
 • Va invit la un seminar gratuit despre diversificare
  Sharing is caring:

  Daca sunteti insarcinate sau aveti un bebe mic, va invit la un seminar gratuit unde vom aprofunda toate informatiile despre diversificare, […]

  Sharing is caring:
 • Stalin vs Gorbaciov
  Sharing is caring:

  Stalin a fost unicul copil al unui alcoolic, care-l b?tea zilnic foarte violent, ?i al unei mame care era mai […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*