Cum aflam sexul copilului?

Sharing is caring:

Curiozitatea referitoare la sexul copilului este una dintre cele mai funny chestii din timpul sarcinii.

E fata? E baiat?

Mama are burta rotunda sau tuguiata? Are buzele umflate? Daca-i pui sare in crestet cum reactioneaza? Daca ii dai un ac de cusut il apuca de varf sau de ureche? 🙂 Toate sunt metode mai mult sau mai putin de incredere dar care sunt folosite foarte des..

Totusi, una din cele mai verificate metode este calendarul chinezesc. Nu cred ca exista o explicatie stiintifica dar eu garantez pentru ea :). La mine s-a potrivit de fiecare data (ceea ce exclude orice coincidenta) ba mai mult decat atat, toate prietenele mele care l-au testat si-au dat ok-ul.

Deci, macar de fun, puteti sa incercati si voi si o sa aveti ce povesti.

Cum se procedeaza? In tabelul de mai jos se intersecteaza varsta mamei la data conceptiei cu luna in care a avut loc conceptia si se afla sexul viitorului copil :).

Astept sa-mi spuneti si parerile voastre daca testati aceasta metoda.

Ca sa aflati si alte informatii interesante despre Meseria de Parinte nu uitati sa dati Like Paginii de FB si sa va inscrieti la Newsletter.

chinezesc

Sharing is caring:

  • Article By :
    Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*