Am avut o sarcină mai deosebită cu placenta joasă…

Bună ziua! Aș vrea să vă împărtășesc experiența pe care am avut-o la naștere.

Am avut o sarcină mai deosebită, în sensul că având placenta joasă mi s-a impus efort minim și tratament adecvat. Am avut sarcină urmărită la un cabinet privat și am ales să nasc la spitalul Filantropia din Craiova cu aceeași doamnă doctor. Am născut în luna lui cireșar prin operație de cezariană, mai devreme cu o săptămână decât mă așteptam. Eram dezamăgită și speriată totodată, eu așteptându-mă să nasc la 38 de săptămâni.

Foto

Spre surprinderea mea, experiența a fost una plăcută. Am avut parte de îngrijire exact așa cum trebuie, iar personalul de la ATI a fost la superlativ. Au fost alături de noi aducându-ne tot ce aveam nevoie, dar și prin vorbe plăcute sau sfaturi. Ne administrau calmante la anumite ore, dar și suplimentar dacă era cazul. Atât dna doctor cât și restul personalului din sala de nașteri au fost foarte implicați, au glumit, m-au încurajat făcându-mă să mă simt în siguranță. Și totul fără a da un ban, contrar celor care spun că “fără bani nu ești băgat în seamă.”

La secția de neonatologie a fost puțin diferit în sensul că nu am reușit să vorbesc cu medicul decât după trei zile, prinzând sâmbăta și duminica. Dar am stat de vorbă cu medicul de gardă, o doamnă tânără și foarte răbdătoare care mi-a răspuns la toate întrebările și pe deasupra, în tot acest timp, îi dădea biberon micuței mele.

Deci se poate ca și la noi în țară să poți beneficia de servicii medicale fără a băga bani în buzunar.

_______________________________________

Povesteste-ne si tu cum a fost pentru tine nasterea, care au fost conditiile oferite de spital (inclusiv costurile), cum s-au purtat cu tine medicul si intreg personalul medical. Suntem alaturi de tine inca de la inceput, iar povestea ta poate ajuta multe alte gravidute sau mamici sa intelega mai bine momentele prin care trec.

Asteptam mesajul tau la e-mail contact@meseriadeparinte.ro (poza este optionala, iar povestea va fi publicata fara date personale).

Citeste aici toate povestile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *