”Protectia copilului” nu ia copiii nimanui!

#INFORMARE IMPORTANTĂ

Dragi părinți,

Dată fiind înțelegerea distorsionată a unor aspecte importante de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, fac următoarele precizări:

1. ”PROTECȚIA COPILULUI” NU IA COPIII NIMĂNUI!

2. Există o procedură de siguranță, pentru situații excepționale ca o măsură de protecție a copiilor aflați în situația în care se îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

Dacă ambii părinți ai copliluluilui cu dizabilitate se îmbolnăvesc și necesită SIMULTAN spitalizare

și

Dacă copilul este sănătos și NU s-a identificat NICIO rudă, familie extinsă, prieten, care să îl îngrijească până la însănătoșirea unuia dintre părinți, LA SOLICITAREA PĂRINTELUI, DGASPC-ul (Protecția Copilului) poate oferi sprijin prin preluarea coplului până la revenirea părintelui.

Știu că este o perioadă dificilă pentru fiecare dintre noi și că teama ne poate face să acționăm irațional, DAR rugămintea mea la voi, este să încercați să fiți lucizi și să nu răspândiți informații alarmante, care nu folosesc nimănui.

Sunt situații în viață, în care chiar nu există altă alternativă (rude, cunoștințe, prieteni). Puține, evident. Ce facem cu acei copii? Îi lăsăm pe stradă?

Același lucru se întâmplă și în situația absenței epidemiei, când nu mai există rude sau familie.

NU ESTE NIMIC NOU.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

  1. Te inscrii la Newsletter (vei primi saptamanal un email cu ultimele articole publicate)
  2. Dai Like Paginii de FB Meseria de parinte
  3. Te inscrii in Grupul De FB Meseria de parinte 
  4. Dai Subscribe la canalul de YouTube Meseria de Parinte

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comenteaza cu contul de FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *