Always lanseaza programul “5 zile fara griji”

Sharing is caring:

Always a lansat programul „5 Zile Fără Griji”, un material amplu, redactat de experți Always și specialiști cu renume, despre alegerile corecte care ne pot face viața mai ușoară, mai liniștită, în zilele delicate. Acesta poate fi descărcat și răsfoit cu ușurință aici sau pe pagina de Facebook NoiFetele.

zile fara griji always cuprins

Dacă anul trecut cei de la Always ne prezentau „Ghidul femeii active”, adresând o serie de prejudecăți, mituri și capcane psihologice, încercând să ne informeze cât mai corect și mai complet, anul acesta au încercat ceva nou: acest program, reprezentand un ansamblu de activități și experiențe care să încurajeze starea de sănătate, frumusețea și buna dispoziție în zilele delicate. De la nutriție, la dezvoltare personală, de la igienă intimă la îngrijirea pielii, gasim cele mai potrivite recomandări și cele mai eficiente strategii pentru a ne simti cu adevărat bine în zilele delicate.

Sigur că programul poate fi replicat cu ușurință și în zilele obișnuite pentru că – nu-i așa? – oricând putem face alegeri corecte care să ne facă viața mai ușoară și mai frumoasă.

La redactarea programului au contribuit Oana Cuzino, ambasadorul campaniei, Mihaela Bilic, medic nutritionist, Laura Cosoi, artistă, Alis Anagnostakis, coach și trainer, Dana Paraschiv, medic ginecolog, Daniela Iliescu, fitness trainer, și Alina Cașcaval, medic dermatolog.

Vă invit să răsfoiti programul Always „5 Zile Fără Griji” și să vă bucurați cu adevărat de fiecare zi din viață.

5 Zile Fara Griji

Sharing is caring:

Comments

comments

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama – de Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • #SarbatoritiiLunii #Octombrie
  Sharing is caring:

  La inceputul lunii octombrie am lansat pe Pagina de Facebook Meseria de parinte, un nou proiect pentru toti copiii din […]

  Sharing is caring:
 • M-am saturat sa plang
  Sharing is caring:

  Mi se intampla cel putin o data pe saptamana iar in weekend nu am nicio sansa sa scap. Si nu […]

  Sharing is caring:
 • SuperBlog 2012
  Sharing is caring:

  La 1 septembrie a fost lansata a 5-a editie a competitiei SuperBlog. In fiecare toamna, SuperBloggerii isi demonstreaza talentul in probe […]

  Sharing is caring:
 • It’s Parentime!
  Sharing is caring:

  Am inceput Trainingul Parintilor Eficace, la Parentime. Am fost la prima sesiune si astept cu mult interes sa le parcurg […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*