Evaluare Nationala // Simulare clasa a 7a // Programa 2019 – Matematica si Limba Romana

Sharing is caring:

Elevii care acum sunt clasa a VII-a vor fi prima generație gimnazială din istoria recentă care susține patru testări naționale timp de trei ani la rând. În anul școlar 2017-2018 aceștia au avut Evaluarea Naționala de la clasa a VI-a, anul acesta vor participa la simularea națională de clasa a VII-a a Evaluării Naționale și anul viitor, 2019-2020, vor da încă o simulare și apoi examenul național de Evaluare Națională de la finalul clasei a VIII-a.

Generația înscrisă acum în clasa a VII-a va susține simularea de la Evaluarea Națională pentru clasa a VIII-a, programată să înceapă, conform calendarului, pe data de 11 martie.

PROGRAMA SIMULARE Evaluarea Națională 2019 Matematică și Română -clasa a 7-a:

Sursă edu.ro -Ministerul a aprobat prin Ordin de ministru PROGRAMA la MATEMATICĂ și LIMBA ROMÂNĂ pentru SIMULAREA examenului de Evaluare Națională 2019, pentru clasa a 7-a, din martie 2019:

PROGRAMĂ SIMULARE clasa a 7-a la LIMBA ROMÂNĂ și la MATEMATICĂ:

Citeste si:

Simulare Evauare Nationala 2019 // Clasa a 7a // Limba si literatura Romana Continut

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comments

comments

 

 

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • Pe 22 iulie 2015 va astept la Social Media for Parents
  Sharing is caring:

  Cea de-a treia editie a Social Media for Parents, evenimentul ce reuneste anual parintii activi in mediul online si aduce in […]

  Sharing is caring:
 • Craciun fericit!
  Sharing is caring:
  Sharing is caring:
 • 10 Informatii ADEVARATE despre homeopatie
  Sharing is caring:

  Atunci cand vine vorba despre informatii reale, concrete si sustinute cu dovezi, lucrurile stau foarte simplu. Daca in articolele anterioare […]

  Sharing is caring:
 • Am descoperit misterul meditatiilor!
  Sharing is caring:

  Clasa a cincea nu se compara cu nimic din ce am trait pana acum in materie de scoala. Fiecare zi […]

  Sharing is caring:

One thought on “Evaluare Nationala // Simulare clasa a 7a // Programa 2019 – Matematica si Limba Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*