Idei pentru gravide: ecografii transpuse in tablouri minunate

Sharing is caring:

De mult nu am vazut ceva mai frumos. Niste tablouri colorate care transmit viata si care chiar asta sunt: picturi dupa ecografii ale bebelusilor in uterul mamei.

O artista irlandeza a avut aceast idee minunata pe care sunt sigura ca or s-o urmeze multe persoane talentate in ale picturii. Este pacat sa nu profitam si sa nu celebram maternitatea intr-un mod atat de original.

Laura Steerman este o artista irlandeza, originara din Dublin, care le ofera gravidelor ce apeleaza la ea, cel mai frumos suvenir din perioada sarcinii.

Va las mai jos cateva dintre picturile acesteia, si va spun sincer ca mi-as dori tare mult sa vad asa ceva si in Romania.

Ca sa fii la curent cu toate noutatile despre Meseria de Parinte nu uita sa:

Sharing is Caring! ❤

******************************************************************

Meseriadeparinte.ro este un blog personal, proprietarul de drept este Ana Maria Mitrus.

Ca vizitator si deci utilizator al blogului confirmi ca ai citit si esti de acord sa respecti TERMENII SI CONDITIILE stabilite de Meseriadeparinte.ro. 

Folosirea acestui blog si a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. 

Articolele publicate  pe Meseriadeparinte.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice).

Comments

comments

 

 

Sharing is caring:

 • Article By :
  Buna, Eu sunt Ana Maria Mitrus, sunt casatorita – cu Cristi, si sunt mama - pentru Alexandra si Andreea. Imi place sa petrec foarte mult timp cu familia mea si sa ma implic in tot ce inseamna cresterea si educatia fetitelor. Imi place sa cos si sa mesteresc, imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi si interesante in orice domeniu. Imi plac oamenii care au ceva de spus si de la care pot sa invat ceva. Imi plac animalele, imi place sa merg cu rolele si imi place marea. Ma bucur de viata si sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Random Posts

 • 10 reguli pentru un internet mai sigur pentru copii
  Sharing is caring:

  Cei mici stau pe internet dar nu au habar ce se intampla pe acolo. Ei cred ca e vorba doar […]

  Sharing is caring:
 • Ce bine ca a inceput scoala!
  Sharing is caring:

  Intotdeauna am asteptat vacantele cu sufletul la gura in ideea ca scapand de stresul cu scoala, voi avea mai mult […]

  Sharing is caring:
 • Scenariile de viata
  Sharing is caring:

  Libertatea  ne confera puterea de a pune in aplicare planurile proprii,  iar puterea ne confera libertatea de a interveni in […]

  Sharing is caring:
 • Dar unde dragoste nu e, nimic nu e…
  Sharing is caring:

  Prietena mea divorteaza. Barbatul care i-a jurat iubire vesnica si care a promis ca va avea grija de ea, a […]

  Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*